Af Ritzau - 22/03-17 15:04; Opdateret: 22/03-17 16:10

To mænd sigtes for drab på 29-årig i Ballerup sidste årTo mænd sigtes for drab på 29-årig i Ballerup sidste år

To mænd, der i forvejen er tiltalt i en større narkosag, er nu blevet sigtet for at have dræbt 29-årig mand.

storybild

To serbiske mænd er blevet sigtet for drabet på en 29-årig mand i Ballerup sidste år. I forvejen er de sammen med fire andre tiltalt i en større narkosag. Arkivfoto. (Billede: Www.politi.dk)

Godt ni måneder efter, at en 29-årig mand blev skudt og dræbt i Grantofteparken i Ballerup, har politiet sigtet to serbiske mænd for drabet.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Mændene på 32 og 49 år sidder i forvejen varetægtsfængslet i en sag, hvor de sammen med fire andre er tiltalt for indsmugling og salg af mindst 45 kilo kokain.

Omkring klokken 20 den 17. juni sidste år fik politiet en anmeldelse om, at der var blevet affyret flere skud på Grantofteparken.

Da betjentene nåede frem, fandt de den 29-årige mand hårdt såret. Han var ramt af skud i både hovedet og brystet.

Betjentene ydede førstehjælp, indtil ambulancen nåede frem og bragte ham til Rigshospitalet. Men hans liv stod ikke til at redde, og klokken 02.20 om natten blev han erklæret død.

Politiet kan ikke oplyse, hvilken relation de mistænkte gerningsmænd og offeret har haft, ligesom der ikke er oplysninger om motivet til drabet.

- Drabssagen kører for lukkede døre, og vi har derfor ikke mulighed for at gå i detaljer om sagen, men jeg er rigtig glad for, at vi nu har rejst sigtelse i drabssagen, hedder det i en udtalelse fra politikommissær Søren Andersen.

De to mænd er som nævnt allerede tiltalt i en større narkosag.

I den sag mener anklagemyndigheden, at de sammen med fire andre har håndteret mindst 45 kilo kokain og omkring 2,5 kilo heroin.

En del af narkoen skulle mændene have opbevaret ved at grave den ned på flere adresser i Rødovre og Hvidovre.

Ifølge anklageskriftet smuglede og videresolgte mændene narkoen i en periode på tre måneder sidste år. Helt præcist fra 12. maj til 30. juni.

Narkohandlen er sket "som led i en større organisation", hvor de seks mænd har haft forskellige roller.

Det er hovedsageligt de to tiltalte på 32 og 49, som ifølge anklagemyndigheden har stået for at indsmugle narkoen - og som altså nu også er sigtet for drab.

Tre andre af mændene stod angiveligt for at opbevare og sælge kokainen, mens den sidste tiltalte skal have planlagt forbrydelsen og instrueret de øvrige.

Narkosagen, der skal køre i Retten i Glostrup, begynder efter planen i slutningen af april.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx