Af - 02/08-16 22:42

Her er 10 gode grunde til at onanere - selv din partner vil takke dig for detHer er 10 gode grunde til at onanere - selv din partner vil takke dig for det

Selvtilfredsstillelse handler om langt mere end orgasme. Du bliver et gladere og mere tilfreds menneske, hvis du ofte onanerer. Din partner vil elske dig for det.

storybild

Der er så mange gode grunde til at tage sagen i egen hånd, siger ekspert. (Billede: scanpix/arkiv)

Der er al mulig grund til at nyde sit eget selskab. Regelmæssigt masturbation giver ikke bare bedre orgasmer, når du er alene, du får også lettere ved nå klimaks sammen med en partner. Sådan lyder det fra Sadie Allison, Ph.D og forfatter til bestselleren ’Tickle Your Fancy – A Woman’s Guide to Sexsuel Self-Pleasure. det skriver Womenshealthmag.com

Hun oplister her 10 gode grunde til, at kvinder ikke skal tøve med at tilfredsstille sig selv.

1. Det vedligeholder din sexlyst. Hvis du har været i et fast parforhold i længere tid, er jeres sexliv måske ikke længere lige så passioneret som det var, da I var nyforelskede. Selvtilfredsstillelse får sig ikke til at få mindre løst til sex med dit partner. Tværtimod holder masturbation dine kønsorganer i form og som det gamle ordsprog siger ’mere vil have mere’.

2. Det holder liv i fantasien. Når du dagdrømmer og fantasere om, hvad den lækre skuespiller gør ved dig eller om håndværkeren på stilladset uden for kontorvinduet, mens du masturbere, rykker sex generelt længere frem i din bevidsthed. Dit parforhold vil nyde godt at din øgede interesse i sex. - Det er helt normalt at fantasere, og alt hvad du forestille sig er fuldstændig OK, siger Sadie Allison.

3. Det minder dig om, at du er ansvarlig for din egen tilfredshed. Når man har været i fast parforhold i længere tid kan sex godt blive lidt rutinepræget. Masturbation er med til at gøre dig opmærksom på, at du – ikke andre - i sidste ende selv er ansvarlig for at opnå den tilfredsstillelse, du ønsker.

4. Det sænker stressniveauet. Alle parforhold nyder godt af mindre stress. Efter en god omgang lagengymnastik med dig selv, vil de kroppen være gennemskylle med afstressende feel-good endorfiner. Samtidig udløser en orgasme dopamin, som giver bedre humør.

5. Det opdager, hvad du godt kan lide. Den bedste måde at blive en god sexpartner på er kende sine egne lyster og grænser. Hvis du opfatter masturbation som en opdagelsesrejse i egne lyster, kan du dele dine erfaringer med din partner, som vil elske at tage med på rejsen. Dine lyster kan også ændre sig med alderen – det opdager du kun, hvis du fortsætter med at gå på opdagelse.

6. Det gør den tid på måneden nemmere. En god orgasme fjerne følelsen af at være irritabel. Samtidig reducerer endorfiner smerter.

7. det hjælper mod søvnløshed. Hvis du har svær ved at sove om aftenen, skal du måske ikke sove med hænderne over dynen. Mange kvinder giver udtryk for, at de sover bedre, hvis de har onaneret lige før, de lægger sig til at sove, og at onani virker bedre for dem end sovepiller, påpeger Sadie Allison.

8. Det modvirker sidespring. Du og din partner vil ikke altid have lige stor lyst til sex, ligesom I begge vil finde andre personer seksuelt attraktive. Masturbation er en fremragende sidesprings-afleder og vil samtidig holder gløderne varme i dit forhold.

9. Det er godt for helbredet. En ting er sikker: Du bliver ikke yngre. Masturbation er med til at holde din krop ung og sund, da det kan være med til at sænke blodtrykket.

10. Det kan styrke din selvtillid. En af mange årsager til, at sexlivet lige så fader ud i mange parforhold er, at den ene eller begge parter føler sig mindre attraktive. Masturbation handler i den grad om at være tilfreds med sig selv. Det kan få dig til at føle sig stærk, smuk og sexet. Med dette selvtillidsboost er du klar til at kaste dig over din partner sengen.

God fornøjelse:-)

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx