Af - 13/10-16 10:11

Anklage i Emilie-sagen: Frivillige har overvåget og aflyttet hus i flere månederAnklage i Emilie-sagen: Frivillige har overvåget og aflyttet hus i flere måneder

Et ældre ægtepar fra Korsør er angiveligt blevet udsat for civil lyd- og fotoovervågning af medlemmer fra gruppen 'Forsvundne Personer'.

Bildstrecke im Grossformat »

Eftersøgningen af den forsvundne Emilie Meng er for flere frivillige er blevet en grotesk jagt, hvor alle kneb gælder - lovlige eller ej.

I hvert fald, hvis man skal tro tidligere medlem af gruppen 'Forsvundne Personer', Helle Flintholm, der har henvendt sig til BT med en mailkorrespondance, hun har haft med Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Til avisen fortæller kvinden, at skiftende medlemmer fra gruppen 'Forsvundne Personer' har lyd- og fotoovervåget et ældre ægtepar fra Korsør gennem flere måneder. Dette med hjælpe fra naboen, der tippede gruppen:

LÆS OGSÅ: Emilie-sagen: Politiet undersøger nu mystisk brand

LÆS OGSÅ: Politiet søger lys kassevogn i jagten på Emilie Meng

- Naboen mente, at en kvindestemme råbte efter sin mor og på hjælp, mens der er blevet hørt banke- og sparkelyde, fortæller Helle Flintholm til BT, og fortæller, at hun er chokeret over gruppens metoder:

- Da jeg finder ud af det, får jeg det så dårligt, fordi det stritter imod min moral og etik. Det er jo selvtægt.

LÆS OGSÅ: Nyt spor i sagen om Emilie Meng: Politiet efterlyser hvid kassevogn

LÆS OGSÅ: Emilie er forsvundet på 87. døgn: Nu er hendes FB-profil forsvundet

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har afvist at kommentere sagen og det samme har grundlæggeren af 'Forsvundne Personer', Sofie Sønderup, der dog understreger, at alle informationer videregives til politiet.

Emilie Meng er sidst set tidligt om morgenen 10. juli på Korsør Station. Hun kom aldrig hjem efter en bytur med sine veninder.

LÆS OGSÅ: Politiet får tip fra Tyskland i Emilie-sag

LÆS OGSÅ: Emilie Meng igen offer for grove jokes i lukket Facebook-gruppe

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx