Af Jesper Vestergaard Larsen,Mads Brandsen,Birger A. Andersen - 06/10-17 15:41

Familiefar kørt ihjel efter konflikt på McDonald's: Begge sigtede har skræmmende fortidFamiliefar kørt ihjel efter konflikt på McDonald's: Begge sigtede har skræmmende fortid

De to mænd, der er sigtet for at køre en 39-årig familiefar ihjel ved McDonald's i Holbæk, er begge tidligere kendt af politiet. Begge har været idømt fængselsdomme, og den ene har banderelationer.

storybild

(Billede: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk)

En 39-årig familiefar mistede torsdag livet, da han efter en konflikt på McDonald's i Holbæk, blev kørt ned. Politiet har anholdt to yngre mænd, der fredag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk. De sigtes for vold med døden til følge, og nægter sig skyldige.

Den ene, en 27-årig mand fra Roskilde, er tidligere dømt for vold, trusler og indespærring i forbindelse med et større familiedrama. Den anden, en 26-årig mand fra Brøndby, er dømt for at affyre et ulovligt våben. Under grundlovsforhøret kom det  også frem, at den 26-årige er tidligere medlem af rockerklubben No Surrender og har relationer til Loyal To Familia.

De to mænd sigtes for helt bevidst at have påkørt den 39-årig mand i Holbæk sent torsdag aften. Offerets skader var så alvorlige, at han døde kort efter, oplyser politiet. Forud for påkørslen havde de to parter stirret ondt på hinanden på en McDonald's-restaurant i nærheden.

Her var den 39-årige gæst sammen med sine to børn, og på et tidspunkt havde han en konfrontation med to mænd på 26 og 27 år. De udvekslede bemærkninger, inden de skiltes, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

»Hvad der blev sagt, ved vi endnu ikke,« siger Carsten Andersen, der er talsmand for politiet.

Et par timer senere mødtes faren med de to andre ved benzinstationen Circle K, der ligger klos op ad McDonald's. Den 39-årige blev påkørt på hjørnet mellem Circle K. og McDonald's, og på sygehuset blev han erklæret død. Påkørslen fandt sted klokken 22:50.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner til både skænderiet på McDonald's og påkørslen.

I første omgang kørte de to mænd videre, da de havde ramt faren til de to børn. Men senere kontaktede de selv politiet og blev altså anholdt.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Bendtners store kærlighed på...
bt.dk
Far tjekkede ind på hotel med sin...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx