Af - 06/04-17 12:15

\"What!!! Hvad er chancen?": Dansk café-ejer må lukke fire restauranter på fire dage

Restaurant- og cafékæden Café Karma har været mere end almindelig hårdt ramt det seneste stykke tid. På blot fire dage måtte kæden lukke alle fire restauranter.

storybild

(Billede: Google)

Restaurant- og cafékæden Café Karma har været mere end almindelig hårdt ramt det seneste stykke tid. På blot fire dage måtte kæden lukke alle fire restauranter.

Det skriver TV Midtvest.

Indehaveren af Café Karma i Herning, som også har to afdelinger i Aarhus, en i Aalborg, Mustafa Catalgøl, er ikke den mest heldige mand for tiden.

En renovering af Café Karma i Herning Centeret betød, at restauranten måtte lukke hele ugen, mens restaureringen står på. Ikke så uheldigt, men det skulle hurtigt gå hen og blive værre.

For kædens restaurant i Bruun's Galleri i Aarhus blev mandag ramt af en stor vandskade og måtte lukke på grund af oversvømmelse.

Verdensstjerne afsløret: Faldt hele verden for en kreativ løgn?
Verdensstjerne afsløret: Faldt hele verden for en kreativ løgn?

Så blev kædens café i Østergade i Herning tirsdag ramt af, at der gik ild i køkkenet, hvilket resulterede i, at den måtte lukke.

Og da Café Karma i Aalborg samme dag oplevede at blive evakueret på grund af en alarm var gået af ved en fejl, var kædens uheld komplet og samtlige fire restauranter er nu midlertidigt ude af drift.

»Jeg ved ikke, hvor stor sandsynligheden er for, at det kan gå så galt,« fortæller indehaveren af Herning-restauranten Mustafa Catalgøl til TV Midvest.

Han forklarer samtidig, at der ikke er meget andet at gøre end at komme op på hesten igen. Og han slår fast, at han er taknemmelig for, at der trods alt kun er tale om materiel skade i forbindelse med de mange restaurantlukninger.

På Facebook har Café Karma også valgt at lægge et opslag op, hvor de beskriver uheldene.

Efter uheldene i Herning og Aarhus står restaurantkæden nu med en stor mængde mad, som de ikke kan sælge i de ødelagte restauranter.

Derfor han man besluttet sig for at give mad væk til to væresteder - Varmestuen Blå Kors i Herning og Værestedet i Aarhus - hvor man kan få en seriøs fest ud af den store mængde mad, som, Mustafa Catalgøl mener, har en værdi på mellem 50-60.000 kroner og kan brødføde mellem 400-500 personer.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sportsdirektør jubler over...
bt.dk
'X Factor'-ægteparret taler ud om...
bt.dk
Se den overraskende gestus her:...
bt.dk
Fik på puklen af sine tidligere fans:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx