Af Ritzau - 26/09-16 10:10; Opdateret: 26/09-16 10:33

Bestyrelse: Svært at forestille os Svinkløv uden badehotelBestyrelse: Svært at forestille os Svinkløv uden badehotel

Det er for tidligt at sige, hvad der skal ske med historisk badehotel efter brand, siger bestyrelsesformand.

storybild

Det er uvist, hvad der skal ske med historiske Svinkløv Badehotel, efter at det i nat er brændt ned til grunden. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Det er en chokeret og trist bestyrelse for Svinkløv Badehotel, der hurtigst muligt skal mødes og tale om, hvad der skal ske med det historiske hotel.

Hotellet er i løbet af natten brændt ned til grunden, og spørgsmålet om, hvorvidt Svinkløv Badehotel skal genopføres, kan endnu ikke besvares. Det siger bestyrelsens formand, Steen Royberg.

- Bestyrelsen træder sammen meget hurtigt, når jeg har fået kaldt på dem alle. Vi skal også have en drøftelse med forsikringsselskabet, men det er for tidligt at sige noget som helst endnu.

- Det har været en hektisk nat, og vi har svært ved at forestille os, at Svinkløv ikke eksisterer, siger han.

- Vi er temmelig chokerede, og lige nu går vores tanker går til vores fantastiske værtspar, Kenneth og Louise, det store personale og de mange gæster, siger han videre.

Siden 2015 har Louise og Kenneth Toft-Hansen stået for driften af Svinkløv Badehotel. De overtog fra Lise Emborg, og i den forbindelse overgik hotellet til en erhvervsdrivende fond med en bestyrelse, som forestår vedligeholdelsen.

Steen Royberg har været i kontakt med parret, der har været ved badehotellet hele natten.

- De har det rigtig, rigtig skidt. De er chokerede og utroligt kede af det, siger Royberg.

Fondens bestyrelsen vil nu undersøge mulighederne for, hvad der skal ske.

- Lige nu forsøger vi i bestyrelsen at samle os et overblik over situationen sammen med vores administrator, siger Steen Royberg.

Badehotellet var et af Danmarks største træbygninger. Det brød i brand efter midnat, og i løbet af natten udviklede branden sig så voldsomt, at hotellet ikke stod til at redde.

Ifølge politiet er branden formentlig opstået i køkkenet i kælderen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx