Af - 10/09-14 17:08; Opdateret: 10/09-14 17:55

Dansker i knibe: Christian fik skåret halsen over i BrasilienDansker i knibe: Christian fik skåret halsen over i Brasilien

De sidste år har den danske far gennemlevet et mareridt i Brasilien. Nu har han også fået skåret halsen over

storybild

(Billede: privatfoto)

En 39årig dansker gennemlever et mareridt i Brasilien, og nu beder han om hjælp.
Et forlist ægteskab med en brasiliansk kvinde, kampen om den fælles datter og økonomiske problemer i kølvandet på skilsmissen var ikke rigeligt med udfordringer for Christian Hall.

Og nu er han blevet overfaldet foran hans hjem i en brasiliansk 'Favela' (ghetto red.) og for øjnene af datteren fået skåret halsen over.

Nu beder han om donationer så han kan komme lidt på fode med livet igen.

Dansk mand er alvorligt såret i Brasilien
Dansk mand er alvorligt såret i Brasilien

- Jeg er meget heldig, at jeg er i live. Men problemerne er nu større end nogensinde. Jeg er lammet i mindst tre måneder endnu, så jeg kan ikke arbejde lige foreløbig. Jeg har absolut ingen penge, og selvom at min gerningsmand er blevet fængslet er jeg bange for at besøge min datter – for jeg frygter for mit liv, skriver Christian Hall på GoFoundMe, hvor han har startet en indsamling.

For syv år siden flyttede han med sin brasilianske kone til Brasilien. Efter tre år gik ægteskabet i stykker, men danskeren lod sin ekskone blive boende i hans lejlighed og fandt selv noget nyt at bo i.
Christian Hall har betalt børnebidrag og ægteskabsbidrag til ekskonen, men aldrig fået en krone i lejeindtægt for, at hun bor i hans hjem.

Derfor er økonomien blevet gradvist mere og mere skranten de sidste fire år, og på et tidspunkt var han nødt til at flytte i en såkaldt 'Favela' (brasiliansk ghetto red.).

Vil du være lærer i Brasilien? Så skal du være jomfru!
Vil du være lærer i Brasilien? Så skal du være jomfru!

For at rette op på den dårlige økonomi inden en retssag om forældremyndigheden over datteren planlagde Christian Hall at bruge et par måneder på at arbejde i Danmark. Fem dage før afrejsen blev han overfaldet og fik skåret halsen over.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
11-årig fundet bevidstløs i park: Mor...
bt.dk
Se billederne: FCM hyldet i stor stil...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx