Af - 23/09-16 13:20

Forældrene til dræbte Sara har taget en smuk afsked med hendeForældrene til dræbte Sara har taget en smuk afsked med hende

Saras mor skrev en sidste hilsen på datterens hånd.

storybild

Sidste weekend mistede 23-årige Sara Huus Lind Jensen livet, efter hun blev tæsket ihjel i sin lejlighed i Svendborg af sin kæreste, Marc Meyer Lindeskov.

Sara var så medtaget efter kærestens voldsrus, at forældrme dårligt kunne genkende hende ved ligsynet, men nu har de alligevel fået taget en smuk afsked med datteren, fortæller Saras far, Alex Jensen, til Ekstra Bladet.

Tævet ihjel af kæreste: - Jeg kunne ikke genkende min datter
Tævet ihjel af kæreste: - Jeg kunne ikke genkende min datter

- Min datter havde tidligere talt om, at hun gerne ville have en tatovering, som skulle vise, hvor meget hun holdt af os. Derfor tog vi hende i hånden, og min kone skrev nogle ord om at elske sin familie på hendes hånd, siger Alex Jensen.

I går indrykkede de en annonce i Fyens Stiftstidende, hvor de satte ord på, hvilket menneske, deres datter var.

Lailas datter blev brutalt tævet ihjel: Han virkede flink og rar på overfladen
Lailas datter blev brutalt tævet ihjel: Han virkede flink og rar på overfladen

- Hun elskede at lave mad og havde med sit lyse sind nemt ved at omgås ældre mennesker, så Sara var værdsat, står der med henvisning til, at hun arbejdede på et plejehjem i ni måneder.

Marc Meyer Lindeskov har overfor politiet tilstået, at han påførte Sara vold, der endte med hendes død, og indtil videre spekuleres der, at motivet skulle bunde i jalousi.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx