Af - 20/02-14 14:09; Opdateret: 20/02-14 15:44

Hvor er han? Nu leder Amalie efter rødhåret fyr fra S-togetHvor er han? Nu leder Amalie efter rødhåret fyr fra S-toget

Metroxpress er på banen igen i kærlighedens navn med en efterlysning af en ung mand.

storybild

Amalie Agtbøl efterlyser en rødhåret fyr, hun sad og smilte til i S-toget. (Billede: Privat)

Åh den kærlighed, den kærlighed.

For nogle uger siden satte vi jagten ind på den vidunderligt smukke pige, som gymnasieeleven Tobias Bonnesen efterlyste.

Nu gælder det Amalie Agtbøl, der har indsendt en efterlysning til metroxpress i håb om at komme i kontakt med en rødhåret ung mand, hun faldt for i S-toget. Og hvordan skulle vi kunne sige nej til at hjælpe med en potentiel S-togs-romance?

På vej hjem fra arbejde i C-toget fra Frederikssund til Klampenborg den 19. februar ved omkring 16-17-tiden blev Amalie Agtbøl så at sige ramt af lynet.

- Jeg sidder i toget på vej hjem, da denne fyr kommer og sætter sig ved siden af mig. Først lægger jeg ikke rigtigt mærke til ham, men han dufter så godt, at jeg kigger op på ham, og der sidder den sødeste, rødhårede fyr og smiler til mig, skriver hun i efterlysningen til metroxpress.

Der er tale om en rødhåret fyr med fuldskæg og en lille “hipster-hestehale”. Han havde en stor, grålig vinterjakke på og spillede Scrabble på sin telefon, når han altså ikke sendte søde blikke til hende.

- Jeg lagde mærke til, at han blev ved med at kigge på mig. Han blev virkelig ved og kiggede helt opmærksomt på mig, siger Amalie Agtbøl, der til daglig er butikselev i Vero Moda.

- På vej ud af toget vendte jeg mig om og så, at han stadig kiggede på mig. Jeg fortryder så meget, at jeg ikke fik sagt noget til ham! Men jeg turde ikke gøre noget i øjeblikket, for tænk hvis jeg havde misforstået signalerne. Det ville jo være flovt, lyder det fra Amalie Agtbøl, der normalt er en snakkesalig og udadvendt pige.

- Jeg vil bare gerne i kontakt med ham og lære ham at kende, siger hun.

Er du den velduftende, rødhårede fyr, som Amalie smilede til i S-toget? Så send en mail til nani@mx.dk, så vi kan sætte dig i kontakt med hende. Vedhæft et billede af dig selv, så vi kan verificere, at det er dig, hun faldt for.

Her er opskriften: Sådan flirter du med fremmede
Her er opskriften: Sådan flirter du med fremmede

Så er der nyt om den vidunderligt smukke efterlyste pige
Så er der nyt om den vidunderligt smukke efterlyste pige

Efterlyser vidunderligt smuk pige fra S-toget
Efterlyser vidunderligt smuk pige fra S-toget

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Bendtners mange svar: Om VM-pladsen,...
bt.dk
Samuelsen ser ingen anledning til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx