Af - 15/08-16 16:34

Optrapper eftersøgningen: Nu leder politiet efter Emilie i vandet under en broOptrapper eftersøgningen: Nu leder politiet efter Emilie i vandet under en bro

Søværnet sejlede i dag ud med to gummibåde for at lede efter Emilie Meng. Foreløbig er der dog ingen ny udvikling i sagen, oplyser politiet.

Bildstrecke im Grossformat »

Sydsjællands Politi har i dag intensiveret eftersøgningen af den forsvundne teenager Emilie Meng fra Korsør, der sidst er set den 10. juli.

Mandag formiddag fra klokken 9.30 gennemsejlede to gummibåde fra Søværnet med sonarudstyr ombord inderhavnen i Korsør Havn.

Det skriver sn.dk.

Under eftersøgningen blev det ved 13-tiden nødvendigt at hæve Halsskovbroen, mens bådene undersøgte bunden under broklappen med deres sonarudstyr, skriver sn.dk.

Ny taktik: Sådan søger vi nu efter 18-årige Emilie Meng
Ny taktik: Sådan søger vi nu efter 18-årige Emilie Meng

Ikke langt fra Korsør Station, hvor 18-årige Emilie Meng sidst blev set, har seks til otte dykkere fra Søværnet ifølge sn.dk gennemgået bunden i den sø, som hedder Brændemosen.

Sigtbarheden i søen, der er mudret og 2,5 meter dyb, er dog tæt på nul, skriver sn.dk. Derfor tager dykkernes undersøgelser tager lang tid. Aktionen begyndte i fredags.

Psykolog forklarer: Derfor betyder Emilies mystiske forsvinden så meget for os
Psykolog forklarer: Derfor betyder Emilies mystiske forsvinden så meget for os

Chef for personfarlig kriminalitet ved Sydsjællands Politi, Søren Ravn, der er efterforskningsleder i Emilie-sagen, oplyser over for metroxpress, at Søværnets eftersøgning i inderhavnen mandag eftermiddag er afsluttet, og der ikke er nogen ny udvikling i sagen.


LÆS OGSÅ: Politi: Foto fra Skive er ikke Emilie Meng

LÆS OGSÅ: Opbakningen til Emilie svinder ind - stemningen er blevet mere alvorlig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx