Af - 27/04-14 09:24; Opdateret: 27/04-14 13:20

Op til 20 grader flere stederOp til 20 grader flere steder

Danskerne er vågnet til sol og skyfri himmel her til morgen. Men selvom det bliver tørt og solrigt over hele landet, vil temperaturen variere.

storybild

Danskerne er vågnet til sol og skyfri himmel her til morgen. Og selvom det bliver tørt og solrigt over hele landet, vil temperaturen variere. (Billede: Polfoto)

Det er nok ikke gået din næse forbi, at solen allerede står højt på den danske himmel. Og det gør den i hele landet - hele dagen.

- Der er pænt vejr i hele landet. Tørt og solrigt og visse steder kommer temperaturen til at ligge på 20 grader, siger vagtchef ved DMI Steen Rasmussen til mx.dk.

Det er dog ifølge vagtchefen ikke alle danskere, der kommer til at opleve samme sommerlignende varmegrader.

- Den største variation i vejret i dag er temperaturerne. Vi har nordøstenvind, hvilket betyder, at de østvændte kyster vil opleve lidt køligere temperaturer. Det bliver solrigt, men temperaturen kommer kun til at ligge på 10-13 grader, siger Steen Rasmussen.

Inde i landet bliver det varmere, imens Nordsjælland og i den vestlige del af Jylland vil opleve dagens højeste temperaturer. Det er her termometeret vil vise 20 grader, fordi vinden kommer ind over landet fra Sydsverige, hvor de har oplevet fint og varmt vejr de seneste par dage.

Det fine vejr fortsætter et par dage endnu, og mandag bliver det lige så flot som i dag.

- Det er først sidst på tirsdagen, at det bliver mere skyet, og på torsdag, 1. maj, kan der komme lidt byger, og det bliver køligere, oplyser DMI.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Cecilie Hother afslører sin kur:...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx