Af - 30/07-14 11:41; Opdateret: 30/07-14 11:54

Mor bestilte juice til døtre: Fik personalets sex-historier serveretMor bestilte juice til døtre: Fik personalets sex-historier serveret

30-årig mor fik mod sin vilje flere af de ansattes sex-historier fortalt, da hun i går var kunde hos Joe and the Juice.

30-årige Lisa Björt Nygaard var i går kunde hos Joe and the Juice sammen med sine to små døtre i indkøbscentret Fields.

Men udover en juice og en sandwich fik hun også en masse detaljerede historier om personalets sexeskapader fra weekenden serveret, omend hun ikke havde lyst til at høre om det.

Svensk kapitalfond køber Joe & The Juice
Svensk kapitalfond køber Joe & The Juice

'Vi kunne høre, hvordan en af jer havde 'lavet' en grim pige i weekenden, fordi 'kæresten var ude og rejse, og der derfor bare skulle kneppes igennem',' skriver hun på Facebook i et opslag, som er blevet delt mange gange.

(Se hele det åbne brev øverst eller nederst).

I løbet af de 30 minutter, som familien var der, blev der ikke holdt igen fra de mandlige ansatte, som kaldes for 'juicere'.

Pandora-milliardær ville købe Joe & the Juice
Pandora-milliardær ville købe Joe & the Juice

'Vi kunne også følge med i, hvordan alle piger, der kom ind, blev vurderet 'totalt nice', 'semi', 'ok med slukket lys' og andre mere eller mindre flatterende gloser,' skriver hun blandt andet.


Har du oplevet noget lignende på en Joe and the Juice eller i en anden restuarant/butik? Så kontakt os her - vi hører gerne din historie

Joe & the Juice indgår overenskomst med 3F
Joe & the Juice indgår overenskomst med 3F

Hos Joe and the Juice beklager man episoden.

- Jeg kan umiddelbart sige, at vi selvfølgelig tager afstand fra de kommentarer vores ansatte har udtalt. Det vil blive indskærpet overfor hele teamet, at vi ikke accepterer adfærd som denne, skriver direktør Henrik Fjordbak i en mail til metroxpress.

Lisa Björt Nygaard siger til metroxpress, at hun er rystet over episoden.

Derfor er vi vilde med juice, tatoos og høj musik
Derfor er vi vilde med juice, tatoos og høj musik

- Jeg overvejede at sige noget til dem, men jeg tænkte, at det bare var drenge. Det gik mig dog på, da jeg var kommet hjem og gjorde mig ked af det indeni, at de syntes, at det var i orden at tale sådan, siger hun.

- Det virker som om, at der er kommet prestige i at snakke nedladende om piger. Og det falder mig for brystet, især fordi jeg har mine to små yndige piger med, siger Lisa, der nu anser sagen som lukket, fordi hun har fået en undskyldning fra juicekæden.Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx