Af - 24/08-15 11:04; Opdateret: 24/08-15 12:43

Desperate boligsøgende: Vil bytte hypede Kanye West-sko for lejlighedDesperate boligsøgende: Vil bytte hypede Kanye West-sko for lejlighed

Et kærestepar er blevet så desperate efter en lejlighed i København - at de nu er parate til at give, de der skaffer dem en lejlighed, et par af de hypede Adidas Yeezy 350 Boost.

Bildstrecke im Grossformat »

Kæresteparret Niklas Vinding og Line Dahlgren har søgt efter en lejlighed til dem i København snart et år uden held. Nu tager de alternative metoder i brug - i håbet om at det kan give dem en lejlighed.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

"Bytter yeezys eller penge for lejlighed," skriver 22-årige Line Dahlgren i en gruppe for sneakerssalg på Facebook. Og fortsætter med:

"Vil du løbe afsted med et par Yeezys eller 5000,- kontant? Jeg prøver nu som et sidste forsøg at finde en lejlighed i København".

Lines Facebook-opslag.

Line Dahlgreens kæreste lavede et lignende opslag, og de har faktisk fået en del henvendelser, siden de lavede opslaget.

- Vi har fået masser af beskeder. Nogle er lige så desperate efter skoene, som vi er efter en lejlighed, og spørger blot til skoene. Andre er meget hjælpsomme og har givet os tips til vores søgning, siger 23-årige Niklas Vinding, der har en sko-secondhand-butik på Nørrebro i København.

Og måske har det kreative opslag givet pote - i hvert fald skal parret i næste uge ud og se en lejlighed på baggrund af Facebook-opslaget, fortæller Niklas Vinding.


LÆS OGSÅ: Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko

LÆS OGSÅ: TV: Sov på gaden i fire dage for disse sko - Jeg er så glad, at jeg græder

LÆS OGSÅ: Nu er populær sko til salg på nettet – så dyre er de blevet på få timer

LÆS OGSÅ: Det kan du gøre, hvis huslejen er for høj

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx