Af - 26/12-16 16:15; Opdateret: 26/12-16 16:46

Julegaveshopping blev til mareridt: Camilla blev skudt foran sin papdatterJulegaveshopping blev til mareridt: Camilla blev skudt foran sin papdatter

En uskyldig kvinde blev i sidste måned ramt af skud, da banderelaterede kriminelle skød efter hinanden ved et storcenter i Lyngby. Nu fortæller hun om episoden.

Bildstrecke im Grossformat »

For en måned siden var Camilla Krogh med sin papdatter i Lyngby for at købe julegaver i Magasin. Shoppeturen udviklede sig dog til et mareridt, da Camilla blev skudt i brystet. Nu fortæller hun TV 2 om oplevelsen.

Kvinde blev tilfældigt offer for skyderi i Lyngby
Kvinde blev tilfældigt offer for skyderi i Lyngby

På vej ud af indkøbscentret hører Camilla og hendes kærestes datter Isa høje brag. De løber ind igen, og her mærker Camilla, at noget ikke er, som det skal være

- Så kigger jeg ned, og så kan jeg se, at der er blod over det hele. Først dér går det op for mig, at vi står midt i det største drama, man kan forestille sig. Det var et skyderi, og jeg var blevet ramt, siger Camilla Krogh til TV 2.

Uskyldig blev skudt ned for øjnene af barn i Lyngby
Uskyldig blev skudt ned for øjnene af barn i Lyngby

Seks skud var i et banderelateret opgør blevet affyret ude foran Sticks ‘N’ Sushi i Lyngby. Et af skuddene ramte en 22-årig mand, mens et andet ramte Camilla. Kuglen sad lige i brystet, kun få centimeter fra hendes hjerte.

Politiet ser på bandespor efter to er skudsåret i Lyngby
Politiet ser på bandespor efter to er skudsåret i Lyngby

Til trods for den traumatiserende hændelse bevarer hun overblikket og hvisker til en vagt, at hun er ramt, for efterfølgende at kontakte sin kæreste Mads.

- Jeg er blevet skudt - du bliver nødt til at komme og tage dig af Isa, siger Camilla til kæresten, som haster til Lyngby for at hente datteren, mens Camilla selv hastes til Rigshospitalet. Kuglen har ramt heldigt, og den uskyldige kvinde slipper for mén.

Politiet bekræfter: To ramt af skud ved Magasin i Lyngby
Politiet bekræfter: To ramt af skud ved Magasin i Lyngby

Der er endnu ingen sigtede i sagen, men efterforskningen fortsætter.

LÆS OGSÅ: Forslag på vej om at forbyde rockerborge i boligområder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
FCK nåede det sidste tog sydpå: 'Det...
bt.dk
DMI advarer: Risiko for skybrud og...
bt.dk
Efter skræmmende fund: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx