Af Christian Hansen - 10/06-17 18:31

Jans frække jobansøgning går landet rundtJans frække jobansøgning går landet rundt

'Kan tilbyde børn pølse uden at forældre bliver gale i skralden'

storybild

Jan Lauritsens jobansøgning er et hit på Facebook. (Billede: Privatfoto)

En kommende slagtersvend har fået succes med at sende en åben jobansøgning af sted på Facebook, som mange har læst med stor fornøjelse.

25-årige Jan Lauritsen bliver færdiguddannet som slagter til efteråret, men for ikke at løbe direkte ind i en periode som arbejdsløs har han forsøgt at foregribe situationen. Med en åben jobansøgning skrevet med kant og i et humoristisk sprog har den unge mand fra Slagelse forsøgt at finde sin kommende arbejdsgiver på utraditionel vis.

»Jeg finder stor glæde i at arbejde med et fag, hvor man kan fylde kød i tarm uden, at folk rynker på næsen, og at man kan tilbyde børn pølse uden, at forældre bliver gale i skralden,« skriver han blandt andet.

»Jeg har talegaverne i orden, kan sælge og selv charmere en veganer til at tage mit kød i munden. Det er faktisk sket én enkelt gang, men det var udenfor åbningstiden,« lyder det videre i jobansøgningen.

Elsker du katte? Så har dyrlæge verdens bedste job til dig
Elsker du katte? Så har dyrlæge verdens bedste job til dig

Det kreative påfund har allerede givet pote. Jan Lauritsen fortæller til MX, at to virksomheder i Slagelse har kontaktet ham inden for det seneste døgn.

Den 25-årige lærling fortæller, at det var risikoen for at komme til at gå arbejdsløs, når lærlingetiden er forbi, der fik ham til at gå til tasterne.

»Jeg gider absolut ikke gå og lave ingenting. Mange søger i sidste øjeblik, og det kan måske betyde, at nogle starter med at gå ledige. Det kan jeg ikke overskue«.

Jan Lauritsen fortæller, at han med opslaget tog en chance, da han godt selv ved, at hans tekst kan virke provokerende.

Denne slags foto må du ALDRIG sætte på din jobansøgning
Denne slags foto må du ALDRIG sætte på din jobansøgning

»Jeg satte mig for at prøve det af. Det var lidt ‘chancen eller ambulancen’. Enten ville jeg blive skudt ned på Facebook, eller også ville folk synes, at det er sjovt. Og folk har generelt taget positivt imod det«.

Du kan læse hele opslaget herunder.

LÆS OGSÅ: Ahmads jobansøgning går viralt: Jeg vil give tilbage til Danmark

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx