Af Christian Hansen - 11/12-17 16:48

Drenges opførsel i svømmehal fik politiet til at ruske op i forældre: Opdrag jeres børn!Drenges opførsel i svømmehal fik politiet til at ruske op i forældre: Opdrag jeres børn!

De kaldte blandt andet svømmehallens ansatte for 'ludere.'

storybild

Syv til otte drenge lavede ballade og kaldte personalet 'ludere.' Arkivfoto

Politiets opgaver spænder vidt og bredt fra grænsekontrol til terrorbevogtning, og ordensmagten har så meget at se til, at det længe har været et politisk krav fra flere partier, at der skal uddannes flere betjente.

Søndag måtte en patrulje så også finde tid til at runde Greve Svømmehal, fordi en gruppe drenge ikke kunne finde ud af at opholde sig i vandet uden at genere både personalet og de øvrige gæster.

Af politiets døgnrapport fremgår det, at syv til otte drenge ikke ville forlade svømmehallen, da de blev bedt om det. I stedet kaldte de svømmehallens ansatte for 'ludere med videre,' skriver politiet.

Da en patrulje ankom til svømmehallen, fik politiet fat i fire drenge i alderen 10 til 14 år.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til BT, at ordensmagten derefter ringede til drengenes forældre.

'Politiet tog kontakt til børnenes forældre med henblik på at opdrage deres børn, så de færdes i det offentlige rum uden at genere nogen,' står der også i døgnrapporten.

Leder af Greve Svømmehal, Bodil Nielsen, fortæller til TV2 Lorry, at balladen i vandet startede med et badedyr i svømmebassinet.

»Vi har sådan en krokodille, som de legede med. Men legen udviklede sig meget voldsomt til gene for de andre gæster, og vi bad dem dem derfor forlade bassinet. Det er yderst sjældent, at vi har måttet tilkalde politiet, men i dette tilfælde var det altså nødvendigt,« siger Bodil Nielsen.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til BT, at politiet efter opkaldet til forældrene ikke foretager sig yderligere i sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Venstre maler partiet grønt: 'Det er...
bt.dk
Glemte et gratis æble i sin taske: NU...
bt.dk
29-årig tv-kok Matt Campbell død...
bt.dk
Patrick Nielsen om boksebrag mod...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx