Af Daniel Seistrup - 25/04-18 20:37

Uhyggelig ulykke i dansk svømmehal: 10-årig dreng fandt sin ven livløs på bundenUhyggelig ulykke i dansk svømmehal: 10-årig dreng fandt sin ven livløs på bunden

En kun 10-årig dreng fandt sin 9-årige klassekammerat liggende livløs på bunden af et svømmebassin.

storybild

(Billede: Iris (modelfoto). )

Mandag eftermiddag skete noget af en tragedie, da en 10-årig dreng under en skoletur opdagede, at hans 9-årige ven lå livløs på bunden at et svømmebassin i Hillerød Svømmehal.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den 10-årige dreng alarmerede med det samme en af pædagogerne, som hurtigt hoppede i vandet og samlede den livløse dreng op.

»De fisker ham op af vandet, og vores livreddere finder ud af, at der er noget galt, og løber derhen og laver livreddende førstehjælp. I løbet af ganske få øjeblikke får de drengen til at trække vejret igen,« siger Carsten Larsen, direktør i Frederiksborgcenteret og Hillerød Svømmehal ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Det var elever fra Grønnevangs Skolen, der var på skoletur til Hillerød Svømmehal. Og her oplyser skolens viceleder, Grethe Juul, at alle under ulykken heldigvis reagerede hurtigt, og at den 9-årige elev formegentlig kun lige var gået til bunds, da han blev opdaget.

Alarmcentralen blev alarmeret klokken 12.55, og drengen blev kort efter kørt i ambulance med politieskorte til hospitalet. Kort efter ankomsten kunne lægerne lykkeligvis fortælle, at drengen var uden for livsfare, og at han slipper uden mén.

Den 9-årige dreng er fra Frederiksværk og går i 2. klasse i en af specialklasserne på Grønnevangs Skolen. Der er cirka 40 elever fra Grønnevangs Skolen på besøg hver mandag i Hillerød Svømmehal.

Det er endnu ikke opklaret, hvorfor drengen lå livløs på bunden af bassinet.

Senere på mandagen blev skolens forældre informeret om ulykken på skolens intranet. Forældre til elever, der havde set eleven, blev kontaktet telefonisk, mens disse elever også har fået mulighed for at tale med en psykolog.

Grethe Juul oplyser, at den 9-årige elev er indlagt til observation, og at alle har gjort, hvad de skulle.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk astronaut er død
bt.dk
Efter bruddet: Det skal der ske med...
bt.dk
'Inger Støjberg, jeg har lige løbet...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx