Af Jeppe Pedersen - 26/09-17 18:15

Føtex lavede kæmpe kage-bommert: Så kom medarbejder med en genial idé - nu bliver hun hyldet af alleFøtex lavede kæmpe kage-bommert: Så kom medarbejder med en genial idé - nu bliver hun hyldet af alle

Søren Vigand Kryger oplevede i tirsdags enhver forælders mareridt, da Føtex var lige ved at ødelægge hans to-årige barns børnefødselsdag.

storybild

En føtex-medarbejder reddede dagen for butikken.

Faren havde bestilt en kagemand hos bageren, men da han troppede op i Føtex i Køge, fik han - til sit store sukkerchok - beskeden om, at den ikke var blevet klar.

Inden han ringede brødebetynget til kone og barn, brød den 20-årige medarbejder Alberte ind og tilbød, at hun hurtigt selv kunne lave en kagemand.

Søren Kryger takkede ja, og to timer senere kunne han hente kagemanden i Føtex.

Da han kom derned, blev Søren Kryger så glad for sin redningsmand, at han skrev et Facebook-opslag, hvor han storroser Alberte for at redde børnefødselsdagen. Opslaget har i skrivende stund over 1.500 likes og 150 delinger.

'TAK til den søde, smilende, problemløsende, kagemandsproducerende og simpelthen bare fantastiske medarbejder der tog sig tid til det, og bare gad at yde service. Det betød rigtig meget,' skriver Søren Kryger i opslaget og fortsætter:

'Og topkarakterer til de medarbejdere der evt. også har været inde over. Jeg håber ledelsen i Føtex Køge ved at de har så fantastiske ansatte. Ellers håber jeg at dette opslag kan være med til at gøre opmærksom på det.'

Mange brugere har samtidig kommenteret opslaget, hvor de hylder Alberte.

Søren Krygers kone Louise har også kommenteret sin mands opslag, hvor hun takker Alberte. Og den 20-årige redningskvinde takker for den store ros.

TV 2 Lorry har talt med Søren Kryger, der skamroser sin redningskvinde.

»Jeg blev så glad, da jeg jeg så den. Kagemanden var over al forventning,« siger Søren Vigand Kryger til TV 2 Lorry, der også har talt med Alberte Holmer, der er glad for, at de kunne lide kagen.

»Det var så frustrerende at sige til en kunde, at han ikke kunne få det, han havde bestilt, så jeg fandt min egen løsning - som min leder heldigvis bakkede op,« siger hun.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Stod bag kæmpe OL-sensation: Derfor...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Wozniacki risikerer at miste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx