Af Simon Boas - 19/04-18 16:55

Nyslået Jokermillionær: Jeg får ikke selv gavn af pengeneNyslået Jokermillionær: Jeg får ikke selv gavn af pengene

For en mand i starten af firserne fra Vallensbæk blev onsdag i den forgangne uge formentlig en noget anden, end hvad han havde ventet. Her løb han nemlig med en Jokergevinst på mere end fem millioner kroner.

storybild

Arkiv (Billede: Jens Nørgaard Larsen)

Og selv om manden har spillet Lotto gennem flere år, så var onsdagens gevinst første gang, han vandt noget nævneværdigt.

»Jeg har været en rigtig spillefugl, siden jeg var helt ung, og jeg har prøvet rigtig mange ting i mit liv. Jeg har rejst rundt i verden og har oplevet alt, hvad der skulle opleves. Men at vinde fem millioner. Det har jeg godt nok aldrig prøvet før. Det er meget spændende,« oplyser den glade vinder til Danske Spil.

Han forklarer, at han elsker den spænding, der er ved at spille. Derfor holder han også altid nøje øje med trækningerne onsdag, fredag og lørdag og efterfølgende tjekker tallene på tekst-tv i håb om, at han har vundet.

»Man skal jo have tiden til at gå med et eller andet. Og så er det også hyggeligt at få en lille snak med forhandleren, når man står nede i kiosken,« lyder det.

Men da tallene til Vikinglotto blev trukket sidste onsdag, havde manden ikke tjekket dem på forhånd, inden han gik ned i sin lokale Føtex-kiosk. Derfor var han også fuldstændig uvidende om sin nye titel som millionær, da kuponen blev kørt igennem maskinen.

»De sagde, at der var en gevinst på over 10.000 kroner. Og at jeg skulle i banken. Så det gjorde jeg. Og det var da en fin besked at få, at det var så meget, jeg havde vundet. Nemlig helt præcis 5.173.270 kroner. Det er jo virkelig mange penge, så det er meget spændende. Selvom jeg jo ikke selv får gavn af dem,« lyder det.

Ifølge vinderen vil datteren nemlig få det meste af gevinsten.

»Hvor jeg nok tager det ret stille og roligt, så er min datter meget, meget glad. Hun har været igennem en svær tid med sygdom og skilsmisse - noget som har taget hårdt på hende og hendes økonomi. Oveni har hun tre børn, hvoraf den ældste skal konfirmeres sidst på måneden. Og det koster jo en del med sådan en fest,« fortæller den ældre mand og fortsætter:

»Det er virkelig dejligt, at jeg som far kan hjælpe hende, så hun kan komme ovenpå igen – i hvert fald økonomisk. Men jeg vil også sørge for, at hun ikke bare sløser pengene væk. De skal bruges fornuftigt. Nu skal jeg bare have dem ind på kontoen, og så har jeg en advokat, der skal se på det hele.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Yahya Hassan afbryder live-tv under...
bt.dk
Superliga-klub med vigtig besked før...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx