Af - 24/06-13 11:21; Opdateret: 24/06-13 11:54

Sexlystne danskere 'dogger' som aldrig førSexlystne danskere 'dogger' som aldrig før

Fænomenet 'Dogging', som er sex i det fri med en hemmelig partner, er eksploderet i popularitet blandt danskerne. Ifølge sexolog Joan Ørting er det noget, alle bør gøre.

storybild

Fænomenet 'Dogging', som er sex i det fri med en hemmelig partner, er eksploderet i popularitet blandt danskerne. Ifølge sexolog Joan Ørting er det noget, alle bør gøre. (Billede: Colourbox)

Sex bag et skur på en rasteplads eller mellem klitterne på stranden med en fremmed. Det er 'dogging'.

Og de seneste år er fænomenet eksploderet i popularitet.

LÆS OGSÅ: Sexolog: Danske kvinder er kedelige i sengen

Danske internetportaler som dogging.nu, dogging-fun.dk eller sexidetfri.dk hvor man kan møde ligesindede og aftale hemmelig sex i det fri er de seneste år mangedoblet.

Ifølge kendis-sexolog Joan Ørting er fænomenet i dag så udbredt, at man også kan finde brochurer om det, som appellerer til den 'almindelige' dansker.

- Dogging er helt klart blevet stuerent og accepteret af den brede befolkning. Men det er jo noget, vi altid har gjort, og sådan skal det også være. I gamle dage gjorde vi det hele tiden i det fri, så det er mere naturligt for os at ligge i græsset end at ligge i en seng. Og det finder vi ud af nu og vender tilbage til rødderne, siger Joan Ørting til mx.dk.

LÆS OGSÅ: Danskerne hører til Europas dårligste elskere

Alle skal tage en tur i høet
Hun understreger, at alle danskere i ny og næ burde tage sig en tur i høet - sex i det fri er nemlig med til styrke vores forhold.

- Sex i det fri kan man kun støtte op om. Det er noget, man skal gøre. Man skal ud i det fri og mærke det sjove. Vanesexen ødelægger det hele. Nu skal vi være bondepige og bondedreng igen, siger hun.

En europæisk undersøgelse foretaget af YouGov understøtter den stigende dogging-tendens. Undersøgelsen afslører, at danskerne placerer sig i toppen, når det kommer til one night stands og sex offentlige steder.

Kvinderne vil det mest
Ifølge Joan Ørting er det især kvinder, der er til dogging og sex i det fri. Selvom det naturligvis kræver lige så mange mænd som kvinder.

- Kvinder har jo i langt højere grad seksuelle fantasier end mænd. Kvinder forestiller sig, at der kommer to til tre mænd, der bare tager en. Så fantasien er helt klar med til styrke tendensen, siger Joan Ørting og fortsætter.

- Kvinder har den ekshibitionistiske side, der måske tænder lidt på at blive opdaget. For manden handler det mere om, at hun er tilgængelig, og at han kan tage hende op ad en træstamme, siger hun.

LÆS OGSÅ: Er du til denne sexform? Så har du det bedre

Ifølge sexologen er det primært unge danskere i tyverne og trediverne, der 'dogger'. Men også ældre, der lige er blevet single efter lange parforhold kaster sig ud i fri og uforpligtende sex.

- Jeg tror bestemt, at mange af dem, som måske har været låst fast i et parforhold i mange år, pludselig skal ud og mærke, at de lever igen. Og så er fremmed, ufopligtende sex i det fri en god måde at gøre det på, siger Joan Ørting.

Dogging stammer fra England
Den ekshibitionistiske sexleg stammer oprindeligt fra England og har fået navnet efter, at folk brugte en gåtur med hunden som undskyldning for at komme afsted til de hemmelige sexmøder.

LÆS OGSÅ: '50 Shades of Grey'-forfatter skovler penge ind

På hjemmesiden sexidetfri.dk, kan man finde links til gode dogging-steder i Danmark.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Følg gyseren om nedrykning:...
bt.dk
Magnussen manglede fart - ligner...
bt.dk
Trump aflyser møde med Nordkorea: Læs...
bt.dk
Se den nye liste: Her er verdens mest...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx