Af Jeppe Elkjær Andersen - 09/01-18 16:56

Vanvidsbilist på dansk motorvej: Kørte over 200 kilometer i timenVanvidsbilist på dansk motorvej: Kørte over 200 kilometer i timen

I det hele taget blev der trykket godt på speederen på strækningen.

storybild

ARKIVFOTO. (Billede: Martin Sylvest Andersen)

I den nyligt overståede weekend var der hastighedsmåling flere steder rundt om i landet. Et af de steder var på Vestmotorvejen ved Slagelse. Her var der 249 bilister, der kørte for stærkt, og specielt en enkelt blev målt, mens foden var ekstra godt trykket i bund på den højre pedal.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten for weekenden.

På strækningen, hvor der gennem resten af året vil være hastighedsmåling, er det tilladt at køre 110 km/t. Men én bilist blev målt med hele 204 km/t.

Det er en overtrædelse af den tilladte hastighed med 85 procent. Dermed kan føreren af bilen se frem til en klækkelig bøde og en betinget frakendelse af kørekortet.

Flere frakendelser

Af samtlige passerende biler i tidsrummet, hvor der blev målt fra 14.00-19.30, blev næsten ti procent taget for at køre for stærkt.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi skriver således i døgnrapporten:

'En af målingerne blev foretaget lørdag mellem klokken 14 og 19.30, og i det tidsrum var der 2842 køretøjer, der passerede målebilen. Hastigheden på stedet er fastsat til 110 km/t, men det var der 249, der ikke tog hensyn til. Den højeste hastighed blev målt til ikke mindre end 204 km/t, og det medfører en betinget frakendelse af kørekortet.'

I det hele taget blev der trykket godt på speederen på strækningen. Ni andre bilister kan se frem til et klip i kørekortet, mens tre yderligere bilister kørte så stærkt, at de får en betinget frakendelse af kørekortet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny milliardfond vokset ud af...
bt.dk
Armstrong indgår millionforlig med...
bt.dk
Naboer stiktossede over nyt...
bt.dk
Advarer mod aggressiv og smitsom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx