Af Birger A. Andersen - 26/02-18 08:06

Raket-Madsens elskerinde: Jeg ville have været det perfekte offerRaket-Madsens elskerinde: Jeg ville have været det perfekte offer

- Bor der en djævel i ham, som ingen kendte - ikke en gang ham selv. Hvem kan man overhovedet stole på?

storybild

Inden den skæbnesvangre sejlads med Kim Wall 10. august var blevet arrangeret, havde Peter Madsen inviteret sin elskerinde på »krydstogt« med ubåden morgenen efter. I stedet blev han på det tidspunkt bjærget op fra Køge Bugt og anholdt. (Billede: Bax Lindhardt)

De uhyggelige detaljer om sexmishandlingen, mordet og parteringen af den svenske journalist Kim Wall, som ubåds- og raketbyggeren Peter Madsen er tiltalt for, har rystet hans elskerinde Deirdre King.

Det fortæller den 39-årige kvinde i et interview med det schweiziske medie NZZ, der har mødt hende på cafe »Oven Vande« på Christianshavn, inden retssagen mod Peter Madsen begynder 8. marts i Københavns Byret. Her er elskerinden et af de 37 vidner, der skal afhøres under den omfattende domsmandssag.

»Hvordan kunne det ske? Han har jo indrømmet at have parteret hende. Bor der en djævel i ham, som ingen kendte - ikke en gang ham selv. Hvem kan man overhovedet stole på,« spørger Peter Madsens elskerinde i artiklen.

Hun mødte ham for 14 år siden på vandet, da han kom sejlende i sin potente, hjemmebyggede ubåd »Freya« (forgængeren til »Nautilus«, hvor Kim Walls liv endte), mens hun sad i en lille jolle. Hun blev siden en af hans mange elskerinder, og var fra starten sikker på, at de skulle være tæt forbundne resten af livet. Måske ligefrem giftes på et tidspunkt.

Trods chokket over de blodige anklagepunkter mod Peter Madsen, erkender Deirdre King i artiklen, at hun i en vis forstand stadig elsker ham, selv om det piner hende at tænke på, at de samme hænder, der har kærtegnet hende, har parteret en anden kvindes krop.

Og fra sin ensomhed i fængslet har Peter Madsen skrevet til sin tidligere elskerinde, at han trænger til mere besøg. »Der findes ikke ord for, hvor meget jeg ville glæde mig over at få besøg af dig,« lokker han i brevet, som den schweiziske avis har set.

Men Deirdre King har definitivt mistet troen på hans uskyld.

»Kim (Wall, red.) har mistet livet, Peter har mistet sit, og vi har alle mistet drømmen om at være en del af noget større.«

.

Blandt andet piner det hende at tænke på, om Peter Madsen i virkeligheden havde planer om at slå hende ihjel.

I lighed med Kim Wall blev også Deirdre King nemlig inviteret med på en tur i dybet med Peter Madsens ubåd lige omkring det skæbnesvangre tidspunkt torsdag 10. august i fjor.

Invitationen til elskerinden kom ifølge artiklen fra NZZ på en sms fra Peter Madsen kl. 15.13 den 8. august:

»Skal vi sige på fredag? Kan hente dig, købe ind og tage til ubåden. Helst om morgenen, så har vi hele dagen«

Og om morgenen 10. august - altså samme dag som han om aftenen sejler ud fra Refshaleøen med Kim Wall ombord på ubåden - skriver Peter Madsen kl. 8.39 til Deirdre King:

»Vi skal på krydstogt i morgen, jubii!«

Da hun svarer med et et bekræftende »Jaaa«, sender han hende billeder af tre par højhælede sko, og understreger at han særligt finder et par støvler fantastiske. Han ledsager det med tre røde hjerter og tilføjer. »Men du kan også komme i sneakers«.

Peter Madsen fotograferet den 9. maj 2017. (Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix 2018) (Billede: Ida Marie Odgaard)

Deirdre King har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at hun under sit bekendskab med Peter Madsen havde haft sex med ham i ubåden. Tidligere troede hun fuldt og fast på hans uskyld, men nu er hun angiveligt kommet i tvivl - også om hun selv kunne have mistet livet.

På mange måder ville hun have været det perfekte offer: hun var på det tidspunkt single, uden fast job og stemplede ofte ud et par dage.

»Der ville være gået uger, inden man var begyndt at savne mig,« siger hun i interviewet med den schweiziske avis.

 

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tusinder evakueret fra europæisk...
bt.dk
Uheld giver lang kø på motorvej
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Farvel og tak: 24.000 danskere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx