Af Metroxpress - 08/12-15 10:35; Opdateret: 08/12-15 11:08

Politiet: Trippeldrab på Frederiksberg var decideret likvideringerPolitiet: Trippeldrab på Frederiksberg var decideret likvideringer

Der var tale om decideret likvidering, da tre unge mænd blev dræbt i en lejlighed på Frederiksberg i november, oplyser Københavns Politi.

Bildstrecke im Grossformat »

Der var tale om decideret likvidering, da tre unge mænd blev dræbt i en lejlighed på Frederiksberg i november. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse tirsdag.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Efterforskningen har vist, at drabene med overvejende sandsynlighed må antages at være forøvet onsdag den 11. november 2015 ca. kl. 03.40, hvor et vidne hørte 5-6 "knald"/"brag", ligesom vidnet omkring dette tidspunkt bemærkede 2 mænd på et stillads opsat ved ejendommen, hvor drabene skete.

Disse 2 mænd kørte efterfølgende væk i en mindre mørk bil – formentlig ad følgende rute: Christian Paulsens Vej – til venstre ad Sønderjyllands Allé og videre i retning mod Peter Bangs Vej.

De 2 mænd og flugtkøretøjet beskrives som værende:

A: Mand, mørklødet, 20-30 år, 185-190 cm høj, slank af

bygning, iført sort jakke - formentlig dynejakke, sorte bukser.

B: Mand, mørklødet, 20-25 år, 165-170 cm høj, almindelig af

bygning, kort karseklippet mørkt hår, iført sort tøj.

Flugtkøretøjet beskrives som en lille blå/mørk bil.

I forbindelse med efterforskningen er der – primært i et stort område omkring gerningsstedet - afhørt flere hundrede personer, og mindst 10 af disse har oplyst, at de onsdag den 11. november 2015 i et tidsrum beskrevet som mellem kl. 01.00 – kl. 01.35 har hørt ét, måske 2 høje "brag".

Det har i efterforskningen dog endnu ikke været muligt at klarlægge, hvad disse "brag" relaterer sig til. Flere forklaringer tyder dog på, at "braget"/"bragene" er hørt i området omkring Sønderjyllands Allé (mod vest – altså VÆK fra gerningsstedet i retning mod A.D. Jørgensens Vej).

Da det er af helt afgørende betydning for efterforskningen at få klarlagt, hvad dette eller disse "brag" relaterer sig til, søger Københavns Politi derfor fortsat vidner, der kan være give nærmere oplysninger om dette.

Den hidtidige efterforskning har videre klarlagt, at de 3 dræbte mænd tilhørte en mindre gruppering, der tilsyneladende havde en del fjender, og at motivet til drabene med stor sandsynlighed skal findes i dette fjendskab. Der foreligger således også oplysninger om, at netop grundet disse fjendskaber foretog gruppen, som de 3 dræbte tilhørte, en form for "patruljering" i området om den lejlighed (gerningsstedet), hvor de holdt til.

Københavns Politi er derfor også fortsat interesseret i at tale med personer/vidner, der har gjort iagttagelser i den henseende, eller i øvrigt kan give oplysninger til sagen.

Henvendelse til Københavns Politi kan ske på tlf. 114.

LÆS OGSÅ: Politiet får henvendelser om likvideringer i København

LÆS OGSÅ: Offer for trippeldrab arbejdede som lærer på privatskole

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx