09/03-16 22:22; Opdateret: 10/03-16 06:48

Tre anholdt og falske rygter om masseslagsmål: Det skete der i aftesTre anholdt og falske rygter om masseslagsmål: Det skete der i aftes

Tre personer er anholdt, efter at de prøvede at få mand til at trække politianmeldelse fra sidste uge tilbage.

storybild

Sag fra Hedehusene på den københavnske vestegn viste sig at være mindre dramatisk end først antaget. (Billede: Free/Www.colourbox.com)

En sag om trusler og afpresning på den københavnske vestegn førte onsdag aften til forlydender om, at op mod 60-70 personer var stødt sammen i Hedehusene, og at en person var blevet stukket med kniv.

Men ingen af delene er korrekt, oplyser Københavns Vestegns Politi.

- De mange personer, som er blevet nævnt, er nogle, som, politiet i København frygtede, ville dukke op, fordi de er en del af det samme banderelaterede miljø, men det gjorde de ikke, siger vagtchef Lars Jørgensen.

Han afviser, at de omkring 40 personer, som der ifølge politiet var tale om, direkte har noget med den aktuelle sag fra Hedehusene at gøre.

- Denne her isolerede sag handler om, at en mand, der i sidste uge blev meldt til politiet i en alvorlig trusselssag, i aftes (onsdag, red.) mødtes med den forurettede på et offentligt sted og forsøgte at true ham til at trække anmeldelsen tilbage.

- Det afviste den forurettede, og gerningsmanden hentede så nogle medgerningsmænd frem fra buskadset, siger vagtchefen.

- Tilfældigvis havde forurettede også noget familie med, der kunne hjælpe ham, og så endte det med, at de tre gerningsmænd, der var kommet for at true, måtte tage flugten.

- Den ene blev så indhentet og blev i sidste ende taget med hjem til forurettedes egen lejlighed, hvor man binder ham, fastholder ham og ringer til politiet, siger Lars Jørgensen.

Flere af de involverede har banderelationer, men i den konkrete sag er det ifølge politiet isoleret set ikke relevant.

Den person, der onsdag aften blev meldt stukket med en kniv, blev ifølge politiet ikke stukket med kniv, men blot slået med en genstand, og han er ikke kommet alvorligt til skade.

I alt er tre personer blevet anholdt. Det er de tre, som forsøgte at tvinge en mand til at trække politianmeldelsen tilbage.

/ritzau/

LÆS OGSÅ: Pressede betjente melder sig oftere langtidssyge

LÆS OGSÅ: Fjernundervisning storhitter blandt studerende

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jes Dorph: Hver dag lægger de...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
Afslører superstjernens årelange...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx