20/09-13 20:25

Hjemmelavet stof ætser to mænd indvendigtHjemmelavet stof ætser to mænd indvendigt

To mænd faldt bevidstløse om i en bybus og ligger nu på intensiv, efter at de indtog et fantasy-lignende stof

storybild

Det hjemmelavede stof blev indtaget i Kolding

To mænd på 23 år ligger fredag aften på intensiv afdeling, efter at de tidligere fredag indtog et hjemmelavet stof hos en 39-årig bekendt i Kolding.

- De stiger op i en bus i Kolding, hvor de så pludselig falder bevidstløse om i midtergangen, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, Bent Hedeager Nielsen, til Ritzau.

Fra bussen bliver der tilkaldt en ambulance og en læge til de to mænd.

- Da det lykkedes at få liv i dem, fortæller de, at de har indtaget et hjemmelavet stof hos en bekendt, siger vagtchefen.

- De er ikke i livsfare, men de er blevet ætset indvendigt af stoffet, som skulle være noget fantasy-lignende noget, fortsætter han.

Vagtchefen ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvilket stof de to mænd indtog, men politiet har tidligere advaret mod en farlig trend, som tilsyneladende er udbredt i visse miljøer - nemlig at blande fælgrens med forskellige stoffer.

Det skulle give en virkning, der minder om stoffet fantasy, der også kaldes flydende ecstasy. Men det er dødsensfarligt.

Sidste år måtte tre unge i hast bringes fra Døllefjeldemusse Marked på Lolland til sygehuset, da de havde indtaget en blanding af fælgrens og kaustisk soda.

Og så sent som i august mistede fire unge bevidstheden i Næstved og måtte indlægges, efter at de havde indtaget en blanding af fælgrens og Red Bull.

Sydøstjyllands Politi opsøgte fredag manden, der serverede stoffet for de to 23-årige.

- Vi har beslaglagt noget af stoffet hos ham og sigtet ham for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, siger vagtchef Bent Hedeager Nielsen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fuld mand afbryder tv-interview: Hvad...
bt.dk
OB er tæt på afklaring: Det bliver en...
bt.dk
Ny lov i Sverige: Sex kun lovligt,...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx