Af - 20/05-15 14:40; Opdateret: 20/05-15 16:08

Øjenvidne til varselsskud: De ville slås med politietØjenvidne til varselsskud: De ville slås med politiet

Gruppen af mennesker var meget aggressive fortæller et øjenvidne.

Onsdag eftermiddag måtte Københavns Politi afgive et varselsskud, efter en gruppe mennesker med anden etnisk baggrund en dansk ved hjørnet af Dortheavej og Peter Ipsens Alle i Københavns Nordvestkvarter.

- Politiet holdt ved en sort Audi. Der sidder to indvandrere i bilen, som de snakker med. Så kommer en gruppe indvandrere rundt om hjørnet og siger til politiet, de skal forsvinde, siger øjenvidnet Andreas Holm til metroxpress og fortsætter:

TV: Politiet afgiver varselsskud efter stenkast i København
TV: Politiet afgiver varselsskud efter stenkast i København

- Så begynder de at komme i stemning og vil slås og kommer tæt på betjentene. En høj lyshåret betjent beder dem om at tie stille og gå væk. Han føler sig nødsaget til at bruge peberspray.

Andreas Holm fortæller, at gruppen opfører sig aggressivt overfor de to betjente. De trækker deres hætte op for ikke at få peberspray i øjnene. Og de forsvinder ikke umiddelbart med det samme, efter betjenten afgav skuddet.

- De råbte han var en dum danskerluder. De råbte skyd mig, skyd mig.

Gruppen kastede også med sten efter betjentene, men det så Andreas Holm ikke med sine egne øjne. Han fortæller, at han prøvede at gå i dækning, da politiet afgav varselsskuddet. Københavns Politi oplyser, at der var mellem 25-30 personer i gruppen, og varselsskuddet faldt, fordi betjentene følte sig presset på grund af stenkast.

Københavns Politi har oplyst, at de har anholdt 3-4 efter episoden.

Der var omkring 30 betjente både i uniform og civilt på stedet, der var også en hundepatrulje og et par teknikere. Der gik dog ikke længe, før de fjernede afspærringen af området.

Betjentene pegede på denne bule, der kunne være fra stenkastet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensmester om doping-mistænkt...
bt.dk
Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
FCK færdige i Europa League: Én mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx