Af Ritzau - 06/12-16 11:25; Opdateret: 06/12-16 11:41

Regeringen vil til bunds i nedskydning af betjentRegeringen vil til bunds i nedskydning af betjent

En betjent er skudt ved politigården i Albertslund. Justitsminister sætter alle kræfter ind.

storybild

En formodet gerningsmand er anholdt efter nedskydning af betjent i Albertslund, oplyser justitsminister Søren Pape Poulsen (K). Betjentens tilstand er ikke oplyst. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

Alle kræfter skal sættes ind for at komme til bunds sagen. Sådan lyder det fra regeringen, efter at en betjent er skudt ned uden for politigården i Albertslund.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er rystet over skudepisoden, udtaler han i skriftlig kommentar.

- De mænd og kvinder, der hver dag går på arbejde for at passe på os alle, skal ikke leve i frygt, når de færdes rundt i Danmark.

- Mine tanker går til politimanden og hans pårørende – jeg kan ikke forestille mig, hvad de gennemgår disse timer.

- Mine tanker er også hos de ansatte på politigården i Albertslund, der må være i chok oven på den brutale nedskydning af deres kollega, udtaler statsministeren.

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) garanterer, at alle kræfter vil blive sat ind på at komme til bunds i sagen, efter en politibetjent blev skudt i hovedet i Albertslund tirsdag morgen.

Det skriver den nye justitsminister i en pressemeddelelse.

- Det er en sort dag for os alle, når dem, der er sat til at passe på os, bliver angrebet.

- Det er forfærdeligt, at den slags kan ske i Danmark. Mine tanker går til betjenten, hans familie og kollegerne, siger Søren Pape Poulsen i meddelelsen.

Skudepisoden fandt sted tirsdag morgen ved politigården i Albertslund. Københavns Vestegns Politi ønsker ikke at fortælle, hvor slemt betjenten er tilredt.

- Politiet kender på nuværende tidspunkt ikke motivet, men har kort tid efter hændelsen anholdt en formodet gerningsmand.

- Jeg vil følge sagen tæt og kan garantere, at alle kræfter vil blive sat ind på at komme til bunds i sagen, siger justitsministeren.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Blev enkemand som 38-årig: Nu er...
bt.dk
Traditionsklub tilbage i Superligaen...
bt.dk
Kørende tog har slået gnister, der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx