Af - 27/04-15 12:37; Opdateret: 29/04-15 13:07

TV: Danske bueskytte-Lars svarer igen på kritikTV: Danske bueskytte-Lars svarer igen på kritik

Så er der en ny video fra den danske version af af Robin hood, bueskytte-ekvilibristen Lars Andersen.

Se den nyeste video med Lars Andersen herover. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Kær bueskytte har mange navne.

Lars Andersen fra Virum er blevet sammenlignet med Legolas og Robin Hood – og nu han er også blevet kaldt en snydepels, efter at han i januar lagde en video med sin evner med bue og pil op på YouTube.

Der er over 30 millioner, der har set videoen – men der fulgte altså også nogle kritiske røster med. Der er blandt andet stillet spørgsmål ved, hvorvidt de mange tricks er ægte.

Youtube-sensation: Danske Lars er virkelighedens Legolas
Youtube-sensation: Danske Lars er virkelighedens Legolas

Nu har Lars Andersen taget til genmæle i en ny video. SE DEN I PLAYEREN ØVERST

Her svarer han på kritikken.

- Videoen om mig er på kort tid blev den meste sete bueskytte-video nogensinde, og den er blevet vist over hele verden, Og den har skabt en del debat. Og fordi det er en kort og populistisk video har det også være en del skepsis. Det har jeg forståelse for, siger Lars Andersen, der tager flere kritikpunkter og gennemgår dem et efter et.

TV: Danske Lars får Robin Hood til at ligne en amatør
TV: Danske Lars får Robin Hood til at ligne en amatør

Han giver også nye beviser på sin kunnen med bue og en, to, tre pile af gangen. Samtidig med at han demonstrerer sin evner.

- Det sværeste jeg kan gøre, at at gribe pilen i luften og affyre den igen, inden jeg lander. Her gør jeg det et par gange for at vise, at det ikke er held, lyder det i videoen fra Lars Andersen, som du kan lære bedre at kende i interviewet her.

Det hele sker på engelsk – på grund af den store internationale opmærksomhed – og den 50-årige danske bueskytte erkender, at han er bedre til at håndtere bue og pil end de fremmede gloser.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx