Af Lars Dinesen - 15/09-15 22:12

Visitkort afslører: Spindoktor var assistent for HolstVisitkort afslører: Spindoktor var assistent for Holst

Carl Holsts spindoktor var også hans personlige assistent før valget, mens begge arbejdede i Region Syddanmark

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto/Munch ida)

Forsvarsminister Carl Holsts (V) spindoktor, Christian Ingemann, fungerede under sin ansættelse i Region Syddanmark op til valget som ministerens personlige assistent.

Det viser spindoktorens tidligere visitkort, skriver fyens.dk tirsdag.

"Personlig assistent for regionsrådsformand" står der på visitkortet under Ingemanns anden titel som "kommunikationsmedarbejder" i Region Syddanmark.

Visitkortet øger flere medier og regionsrådsmedlemmers mistanke om, at Ingemann hjalp Carl Holst med sin valgkamp. Inden valget var han regionsrådsformand i Region Syddanmark - og også folketingskandidat.

LÆS OGSÅ: Q til Holst: Sig nu bare undskyld og kom videre

Christian Ingemann blev ansat i regionen i august 2014 for at arbejde på projektet "Smart Vækst og Velfærd". Projektansættelse udløb i juni.

Carl Holst afviser gang på gang, at Ingemann blev ansat for at promovere ham op til valget.

- Jeg kan godt forstå, at man er kritisk, hvis man får det indtryk, at vi har haft ansat en mand som en særlig rådgiver eller som en personlig assistent for mig. Men det er heller ikke det, han har været ansat til, har Carl Holst sagt til TV2.

LÆS OGSÅ: Medier: Spindoktor hjalp Holst i valgkamp

Regionsrådsmedlem i Region Syddanmark Ida Damborg (SF) er chokeret over, at Ingemann ligefrem har haft titlen som personlig assistent for Holst stående på sit visitkort.

- Det er løgn. Står der virkeligt, at han er personlig assistent for Carl Holst. Det er jo helt vildt, siger Ida Damborg og fortsætter:

- Jeg må sige, at jeg er målløs. Ingen i Regionsrådet har vidst, at Carl Holst ud over en personlig sekretær også har haft en personlig assistent. Jeg er dybt chokeret, siger hun til fyens.dk.

LÆS OGSÅ: Ny måling: Løkke har fået stabil start

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx