Af - 11/09-13 21:28

Muskelbundter hylder 'For fræk til fitness'-Marie-LouiseMuskelbundter hylder 'For fræk til fitness'-Marie-Louise

Marie-louise, som i sidste uge var for fræk til fitness dk, bliver nu hyldet af Danmarks førende Crossfit-kæde, Butcher's. Som modsvar til fitness dk's strenge tøjpolitik, smider de nu tøjet.

storybild

Det skabte voldsom debat, da Marie-louise i sidste uge blev nægtet at træne i fitness dk, fordi hun var for fræk. Nu bliver nu hyldet af Danmarks førende Crossfit-kæde, Butcher's. (Billede: Jens Panduro)

I sidste uge bragte Metroxpress historien om 26-årige Marie-Louise Reimert , der var 'For fræk til fitness', fordi hun trænede i en sports-bh og viste lidt mave. Det må man ikke hos fitness dk, som smed hende hjem.

LÆS OGSÅ: Er Marie-Louise for fræk til fitness?

Det skabte en voldsom debat blandt danskerne, som alle syntes at have en mening om emnet.

Nu melder Danmarks førende Crossfit-kæde, Butcher's, sig ind i kampen og slår et slag for den udsmidte Marie-Louise og de bare maver.

Klokken 17.00 i deres 'lab' i Kødbyen i København hylder de den bare hud med en særlig træningssession, hvor Marie-Louise og en lang række af Butcher's medlemmer giver den gas. Og ifølge ledelsen er det helt okay, hvis Marie-Louise tropper op i sin omdiskuterede sports-bh.

- Vi har allerede samlet de sejeste og flotteste Cross’ere til denne event, og vi håber på masser af støtte i kampen mod svedige bomuldstrøjer, der ødelægger vores perfomance og retten til selv at vælge, siger Butcher's ejer, Kenneth Dehn.

LÆS OGSÅ: Bendtner kastede drink på fitness-dronning

Marie-Louise Reimert er super glad for den opmærksomhed, der har været omkring sagen, siden Metroxpress i fredags bragte historien.

- Jeg er vildt beæret over, at folk støtter op om det her, og jeg glæder mig helt vildt til eventet i morgen, siger Danmarks p.t. mest kendte amatør-træner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Godt nyt for tusindvis af danskere:...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx