Af - 16/01-14 22:13

Dræbte Nikolaj Dyrners kusine er V-borgmesterDræbte Nikolaj Dyrners kusine er V-borgmester

Nikolaj Dyrners kusine er V-borgmester i Greve sydvest for København. Hun stod den afdøde familiefar meget nær.

storybild

Nikolaj Dyrners kusine er V-borgmester i Greve sydvest for København. Hun stod den afdøde familiefar meget nær. (Billede: Facebook)

Borgmester i Greve, Pernille Beckmann, er kusine til den 28-årige familiefar Nikolaj Dyrner, som blev fundet med halsen skåret over på en altan i Lyngby efter at have været savnet i seks dage.

Dræbte Nikolajs kæreste:  Jeg ryster af smerte i hjertet
Dræbte Nikolajs kæreste: Jeg ryster af smerte i hjertet

Over for Ekstra Bladet fortæller lokalpolitikeren, at hun stod den afdøde Nikolaj meget nær:

- Nikolaj var en del af en søskendeflok på fem, som jeg stort set er vokset op sammen med. De er aldersmæssigt spredt, men vi har fejret jul, fødselsdage, barnedåb, ja det hele sammen. Så vores relation er rigtig tæt. Jeg har kendt Nikolaj hele mit liv, siger Pernille Beckmann.

Mistanke: Nikolaj dræbt mens datter sov ved siden af
Mistanke: Nikolaj dræbt mens datter sov ved siden af

På Facebook skriver hun under et billede af et brændende lys med skriften: 'Hvil i fred Nikolaj Dyrner', at den tragiske nyhed om fætterens død er 'fuldstændig uvirkelig og meningsløs'.

Greve-borgmesteren fortæller, at hun slet ikke kunne begribe, hvad hun fik at vide, da hendes onkel, Nikolajs far, ringede til hende i går nat:

- Jeg tænkte, det er løgn. Det er en dårlig film, det her. Man kan ikke tænke, når man får sådan noget at vide, det må jeg sige. Man tænker, det passer ikke. Jeg tror stadig ikke, at jeg helt har forstået det, faktisk, siger hun.

27-årig fængslet for drab på familiefar
27-årig fængslet for drab på familiefar

Nikolaj var en god dreng
Til spørgsmålet om det overrasker hende, at Nikolaj skulle dø på så voldsom en måde, svarer hun?

- Ja, for søren. Nikolaj er en rigtig god dreng. Så det er jeg meget overrasket over. Og jeg tager dyb afstand fra det. Jeg synes, det er forfærdeligt, siger hun og understreger, at hun ikke kender den drabssigtede, som angiveligt var en af Nikolajs arbejdsrelationer.

Savnet familiefar er fundet død på altan i Lyngby
Savnet familiefar er fundet død på altan i Lyngby

- De venner, som vi kender til, som Nikolaj har haft med hjemme, har været nogle gode drenge, fastslår hun og siger samtidig, at nyheden har taget hårdt på familien.

- Hele familien er dybt påvirket. Vi er der. Vi står til rådighed og gør, hvad vi kan. Men det er svært at hjælpe. Man kan ikke hjælpe med noget. Man kan ikke fjerne det. Det er dybt tragisk, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

35-årig far dræbte sine to små børn...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Storstrejke kan ramme flytrafikken i...
bt.dk
Kim Jong-Un kan nå Europa med sit nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx