Af Fie West Madsen - 18/11-17 18:50; Opdateret: 18/11-17 19:19

25-årige Amalie er desperat: 'Hvorfor er der ingen, der vil bolle mig?'25-årige Amalie er desperat: 'Hvorfor er der ingen, der vil bolle mig?'

En ung kvinde fra København er frustreret over, at hun ikke kan finde en mand, der vil tilbringe så meget som én nat med hende.

storybild

25-årige Amalie Langballe er frustreret over, at det er svært for hende at finde en sexpartner, når hendes mandevenner tilsyneladende har nemt ved det. (Billede: Nikolai Linares for FORMAT)

25-årige Amalie Langballe er frustreret over, at hendes mandlige venner vælter sig i sexpartnere, mens hun selv har svært ved at finde noget så tilsyneladende enkelt som en mødestabil mand, der kan opretholde en erektion i 10 minutter.

Det skriver hun i en klumme for mediet Format.

»For mens de tilsyneladende ikke kan sparke sig fri for søde, kloge og tit også fødeklare kvinder, kan jeg ikke, om så mit underliv afhang af det, finde en mand, der vil bolle mig. En. Eneste. Enkelt. Nat,« skriver den 25-årige journalist.

Hun stiller samtidig spørgsmålet, om det virkelig kan passe, at hendes 'sjove arrogante idioter' til mandevenner virkelig er bedre til at score kvinder, end hun er til at score mænd?

Det viser sig dog, at Amalie, på lige fod med andre singlekvinder i storbyer, har statistikken imod sig. En kortlægning fra Roskilde Universitet i 2015 viser nemlig, at der i København er 8.000 færre singlemænd end kvinder i alderen 18-48 år. Samme tendens gør sig i øvrigt gældende for både Odense og Aarhus, påpeger hun.

Selv kalder Amalie Langballe tallene for 'en lille øjenåbner' og en påmindelse om, at det altså ikke kun er hende, den er gal med - også selv om 'min egen slappe personlighed helt sikkert er en faktor', som hun formulerer det.

Amalie Langballe henviser samtidig til en undersøgelse fra Texas University, der viser, at et overtal af kvinder samtidig betyder færre dates.

Den nedslående statistik får dog ikke 25-årige Amalie til helt at miste modet, og hun slutter sin klumme med at konkludere, at hun både har overvejet at blive lesbisk - men også er åben over for eventuelt at 'gå sammen to og to' om en mand, som hun skriver.

Forslaget er hermed givet videre.

25-årige Amalie Langballe er journalist og klummeskribent for Format og Information og har tidligere vakt opsigt med sine klummer. Sidste år beskrev hun i Information, hvordan hun blev steriliseret som 22-årig, og ligeledes sidste år skrev hun i Eurowoman et åbent brev til en kvinde med meldingen: 'Undskyld jeg boller din mand'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Straffet for at råbe af dommere:...
bt.dk
'Gør Facebook dig i dårligt humør?...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx