Af Simon Boas - 03/12-17 08:19

Åh nej! Nu kommer sneen: Se hvor den rammerÅh nej! Nu kommer sneen: Se hvor den rammer

Søndag og mandag kan danskere over hele landet se frem til milde temperaturer og endda sol, men så kommer kulden.

storybild

Sne, sibirisk kulde og blæst satte sit præg på trafikken og folk på vej på arbejde tirsdag morgen den 7. januar i Aalborg. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017) (Billede: Henning Bagger)

For Irland har tilsyneladende taget hævn, efter vi sendte dem velfortjent ud af VM-kvalifikationen. Ifølge DMI vil et højtryk fra Irland nærme sig Danmark i løbet af ugen, og det kommer til at medføre både blæst og regn frem til torsdag.

»Derefter er prognoserne lidt usikre, men det ser ud til, at der kommer noget kulde nordfra, og så får vi også sneen på besøg,« siger vagthavende meteorolog hos DMI, Dan Nilsval og tilføjer:

»Det er lidt usikkert, om det bliver før eller efter weekend, at det begynder. Det ser dog ud til, at kulden kommer til at bide sig fast, og det kommer til at ramme hele landet.«

Men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting - hvis man altså ønsker sig en hvid jul.

»Sandsynligheden for hvid jul er større i år end sidste år. Men der er mange dage endnu. Sidste år mener jeg, at chancerne var så små, at vi slet ikke kunne tænke det, men i år kan vi godt være forventningsfulde.«

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX' podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download den gratis i iTunes eller lyt med her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx