Af Simon Boas - 16/07-17 10:19

Hun fandt noget virkelig klamt i maden: Nu går pizzeria til angreb på hendeHun fandt noget virkelig klamt i maden: Nu går pizzeria til angreb på hende

Det fyger med grove beskyldninger mod et pizzeria i Esbjerg, efter den 23-årige Chelsea Marie Presley hævder, at hun fandt en larve i en kebab serveret af pizzeriaet. Ejeren afviser beskyldninger og mener, at hun selv har anbragt larven.

storybild

(Billede: Privatfoto)

'Pizza-krigen' er den noget mærkværdige sag blevet døbt af JydskeVestkysten, der tidligere lørdag som de første kunne fortælle historien om den 23-årige Chelsea Marie Presley, hendes mor Mary Caroline og veninden Maria, der hævder, at de fandt en larve i den mad, som de havde bestilt fra et pizzeria i Esbjerg.

Over for BT og metroxpress uddyber Chelsea Marie Presley.

»Vi bestilte maden via JustEat, min veninde får en bakke pomfritter, jeg får en burger og min mor får en pita kebab. Da vi sidder og spiser, spytter min mor pludselig sin mad ud, fordi der kravler en larve eller en maddike ud af hendes pita kebab,« fortæller Chelsea Marie Presley, der til daglig bor i Aabenraa og tager en 10. klasse på VUC.

LÆS OGSÅ: Mere end hver fjerde dansker har en virkelig klam vane

Umiddelbart efter tog de tre kvinder kontakt til pizzeriaet og blev ifølge Chelsea Marie Presley tilbudt noget nyt mad.

»Men det takkede vi nej til. Bagefter ringede vi til Fødevarestyrelsen for at anmelde dem, og jeg lavede samtidig et opslag på Facebook for at advare andre mod at købe mad fra det sted.«

Opslaget blev siden delt vidt og bredt, ligesom Chelsea Marie Presley modtog masser af reaktioner fra borgere i omegnen, der havde set hendes opslag. Men det var imidlertid ikke alle reaktionerne, der var positive. Flere beskylder den 23-årige sønderjyde for selv at have plantet larven i maden.

»De giver mig og min familie skylden for selv at have skulle lagt larven i maden, og flere skriver, at den kan være kommet fra min mors hår. De får det til at lyde som om, vi er uhygiejniske,« fortæller hun og tilføjer, at hun på grund af de mange beskyldninger har fjernet opslaget igen.

LÆS OGSÅ: Klam kønssygdom spreder sig i Danmark: Giver slimet og lugtende udflåd

»Vi kender godt pigen«

Hos pizzeriaet i Esbjerg afviser man blankt de grove beskyldninger, og mener ligeledes, at familien selv har anbragt larven,

»Vi har aldrig oplevet nogen lignende i de 14 år, vi har eksisteret. Vi har elitesmiley og går meget op i fødevaresikkerheden. Vi kender godt pigen her, og det er ærligt talt ikke for noget godt. Det er alvorlige anklager at komme med mod os, og jeg tror, at hun selv har anbragt larven på tallerkenen og taget det billede for at ramme os,« siger både ejeren og en medarbejder på pizzeriaet, der ikke har noget bud på et konkret motiv til det angivelige påfund, til JydskeVestkysten. Han tilføjer, at han finder det mærkeligt, at Chelsea Marie Presley havde smidt larven ud, da de talte med hende.

Chelsea Marie Presley undrer sig imidlertid over, hvad pizzeriaet skulle kende hende for. Hun erkender, at hun er kommet på pizzeriaet i en periode, hvor hun boede i Esbjerg, men hun mindes ikke at have noget udestående med stedet.

LÆS OGSÅ: Nadia bestilte thai-mad og fik den klammeste overraskelse

Pizzeriat har efterfølgende selv henvendt sig til Fødevarestyrelsen for at få dem ud til et kontrolbesøg, ligesom de har taget kontakt til deres leverandør af salat, der kan oplyse, at man ikke tidligere har oplevet lignende tilfælde.

Fødevarestyrelsen bekræfter over for JydskeVestkysten, at de har modtaget en anmeldelse af det pågældende pizzeria.

BT og metroxpress har valgt ikke at skrive pizzeriaets navn, da Fødevarestyrelsen endnu ikke har været på kontrolbesøg, og der udelukkende er tale om anklager.

Har du oplevet en lignende episode? Så hører BT og metroxpress meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Cykelrytter dræbt af puma - slæbt ind...
bt.dk
Kendt dansk rigmandsdatter scorer...
bt.dk
Michael Dyrby: Tag dig sammen - det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx