06/11-17 14:19

Politiet øger patruljering i Esbjerg efter skyderiPolitiet øger patruljering i Esbjerg efter skyderi

23-årig mand blev søndag aften såret af skud i Esbjerg. Politiet søger nu vidner til skyderiet.

storybild

Politiet søger hjælp fra vidner efter skyderi i Esbjerg og øger samtidig patruljeringen i byen. Free/Colorbox.dk

København. Efter en skudepisode i Esbjerg søndag har politiet øget patruljeringen i byen. Politiet kalder den øgede patruljering for en "tryghedsskabende foranstaltning", oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

En 23-årig mand blev søndag aften bragt til sygehuset med et skudsår. Politiet mener, at han er blevet ramt, mens han sad i en bil på Strandby Kirkevej i Esbjerg. Der var alene tale om lettere skader.

Manden er ifølge politiet kendt i det kriminelle miljø, og politiet har fået oplyst, at motivet til skyderiet skulle være et personopgør i selv samme miljø.

Den bandekrig, som huserer i København, har efter alt at dømme intet med skudepisoden at gøre, lyder vurderingen fra politiet.

Alligevel har politiet valgt at øge patruljeringen i byen. Og ifølge pressemeddelelsens ordlyd er der altså tale om en såkaldt "tryghedsskabende foranstaltning".

I forbindelse med efterforskning af sagen valgte politiet søndag aften at afspærre Strandby Kirkevej i jagten på mulige spor.

Derudover beder politiet nu borgerne om hjælp til opklaringen. Ordensmagten beder specifikt om henvendelser fra borgere, som enten har overværet skyderiet, eller som i øvrigt har oplysninger om sagen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx