Af - 20/09-16 07:23

Dansk fodboldfan fik bold i hovedet - det reddede hans livDansk fodboldfan fik bold i hovedet - det reddede hans liv

Helt utrolig heldigt.

storybild

Superliga Brøndby-AaB på Brøndby Stadion søndag den 31. oktober. Brøndby Sydsiden, En stemme for alle. (Billede: Marie Hald)

Når man står bag målet under fodboldkampe, risikerer man at få en bold i hovedet.

Normalt ikke noget, der er særlig rart, men for David Nielsen kan det vise sig, at være noget af det bedste, der nogensinde er sket for ham. Da et skud fra Brøndbys polske landsholdsangriber, Kamil Wilczek, ramte ham i hovedet, blev det nemlig opdaget, at han havde en tumor i hjernen, som han nu skal opereres for.

Det fortæller han i Facebook-gruppen, 'For alle os med Brøndby i hjertet!'.

- Hej Allesammen. Jeg hedder David og er personen som blev ramt af bolden under opvarmningen til kampen mod FCK. Jeg vil gerne takke jeres lægestab, vagter og alt personale, og de fans der stod tæt på, for jeres hurtige indsats som viser sig at have reddet mit liv. Jeg kan slet ikke beskrive hvor taknemlig jeg er for jeres indsats. Det viste sig at jeg havde en tumor i hjernen og den var ikke blevet opdaget hvis ikke Wilczek havde ramt mig så derfor er jeg så taknemlig, for at dette skete, især når der var så professionelt personale til stede. Jeg skal nu igennem operation osv. Tak allesammen jeg er jer evig taknemlig, skriver han i gruppen, der er blevet gengivet i et tweet af Mikkel Davidsen.


Metroxpress forsøger at få kontakt til David Nielsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx