Af - 28/09-15 18:56

Solcenter med uheldigt slogan:  Lover 'happy ending' i resten af septemberSolcenter med uheldigt slogan: Lover 'happy ending' i resten af september

Clubtan, med cirka 100 solcentre landet over, lover 'happy ending' til alle kunder i resten af september.

Bildstrecke im Grossformat »

Happy endings er som regel noget man forbinder med Disney-film og massageklinikker med røde lamper i vinduet.

Alligevel kører solcenter-kæden Clubtan, der har cirka 100 centre landet over, en kampagne i resten af september, hvor de lover kunderne en 'glad afslutning'.

I en sms til deres kunder skriver de:

- Få en Happy Ending September i CLUBTAN Gl. Kongevej, vi har 30 % rabat resten af september. CLUBTAN – we make you shine.

TV: De skrev sig op til en gratis tur i solarie - men gik ind til det klammeste
TV: De skrev sig op til en gratis tur i solarie - men gik ind til det klammeste

Startede med solarie som 14-årig: - Ikke underligt jeg fik kræft
Startede med solarie som 14-årig: - Ikke underligt jeg fik kræft

Clubtan er et franchise, og derfor gælder tilbuddet i hele landet, fortæller kædechef, Lars Kolle, som over for metroxpress siger, at de ikke har tænkt over det 'pudsige' ordvalg. Ikke før nu i hvert fald:

- Vi har modtaget et par opkald fra folk, som synes, det var en sjov sammenhæng. Men rent faktisk har vi ikke tænkt over det, og det er sandheden. Det er ikke noget marketingstunt, for jeg kan se, at det allerede er besluttet for fire-fem måneder siden, lyder det fra Lars Kolle, som understreger, at han godt ved, hvad en happy ending normalt betyder og forsikrer, at der ikke kommer til at være noget af den karakter i Clubtans centre.

'Just do it': Sådan fik Nike sit berømte slogan
'Just do it': Sådan fik Nike sit berømte slogan

- Den slags vil vi ikke have noget med at gøre, og det må folk selv ligge at rode med, griner kædechefen og forklarer, at kampagnen udelukkende handler om, at det er sidst på måneden, hvor folk har brug for lidt rabat.

Lars Kolle mener heller ikke, at sloganet 'happy ending' kan have en morbid klang, nu når der er tale om en afslutning i forbindelse med at gå i solarie, der ofte associeres med risikoen for cancer.

- Nej overhovedet ikke. Vi lever af, at sælge sol, og det er nærmere starten på et langt liv end slutningen, siger han afslutningsvis.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx