Af BOLIGA.DK - 29/04-17 16:28; Opdateret: 29/04-17 17:24

Vild penthouse-lejlighed er sat til leje for monster-beløbVild penthouse-lejlighed er sat til leje for monster-beløb

At nyt ofte er lig med dyrt, er efterhånden en velkendt historie.

Bildstrecke im Grossformat »

Og nu er der endnu engang sat to streger under det facit, for en ny lejebolig har erobret tronen som den dyreste på markedet lige nu - og det er en helt nybygget en af slagsen.

Vild pris: Her er Københavns dyreste bolig lige nu
Vild pris: Her er Københavns dyreste bolig lige nu

I Københavns nyeste bydel, Nordhavn, ligger der en penthouselejlighed, som det kommer til at koste dig svimlende 99.000 kr. at leje - hver måned. Det er en af de dyreste huslejer, der nogensinde er registreret på Boligas lejeportal Lejnu.dk.

Men når den faste overførsel er blevet opsat i din netbank, vil du kunne se frem til hver dag at vende hjem til en moderne luksusbolig, der indeholder det meste af det, en liebhaver drømmer om.

Her er både udsigt til bølger og Sverige, masser af plads og en terrasse på størrelse med et parcelhus. Altså en lejlighed, der lever op til mærkatet "eksklusiv", som liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der står for udlejningen, skriver.

Lejlighedspriser i København når nye førkrise-tinder
Lejlighedspriser i København når nye førkrise-tinder

Elevator og tagterrasse

Når du får nøglerne i hånden - og du har taget en af de to elevatorer op til lejligheden - skal du have indrettet intet mindre end 404 kvadratmeter og skabe den helt rette stemning på de 129 kvadratmeter terrasse.

Her er både en stor opholdsstue med pejs og udgang til terrassen, et køkken i sortbejdset eg og fire soveværelser plus et "master-bedroom" med walk-in-skab og direkte adgang til et af lejlighedens tre badeværelser.

Nå ja. Så er der selvfølgelig også et decideret vinrum.

Dyrt postnummer

Det kommer dog ikke alene til at koste dig de 99.000 kr. om måneden at blive den nye lejer. Der skal ifølge Boliga også betales 297.000 kr. i forudbetalt leje - og det samme beløb i depositum.

Men når alt det formalia er klaret, vil man i lejligheden i Frihavnstårnet kunne nyde at bo ikke bare i en ny, men også dyr, bydel.

Danmarks billigste hus til salg: Så lidt koster det
Danmarks billigste hus til salg: Så lidt koster det

Sidste år var Nordhavn det dyreste sted i landet at købe lejlighed - med kvadratmeterpriser, der lå væsentligt højere end København K, som ellers også er garant for en dyr pris. For i Nordhavn betalte køberne 48.105 kr. pr. kvadratmeter, mens de i indre by "slap" med 42.438 kr.

Og Frihavnstårnet er da også bare en enkelt af mange prestigebyggerier, der skyder op i disse år. I en anden ejendom kaldet The Silo er en af Danmarks dyreste ejerlejligheder udbudt. Den koster 31.995.000 kr.

Kæmpehandel: Laudrup sælger sit pragt-palæ
Kæmpehandel: Laudrup sælger sit pragt-palæ

Se billeder af lejligheden til leje i toppen af artiklen eller HER.

Se lejligheden til 32 mio. kr. HER.

LÆS OGSÅ: Se Brian Laudrups millionvilla

LÆS OGSÅ: Galleri: Husleje på 98.000 - her er Danmarks dyreste lejebolig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx