Af - 25/03-16 08:55; Opdateret: 25/03-16 10:26

Lunt påskevejr forude: Her bliver det særligt varmtLunt påskevejr forude: Her bliver det særligt varmt

DMI forventer lunt påskevejr med temperaturer helt op til 13-14 grader.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du skal ud i resten af påsken, kan du glæde dig over, at det til tider bliver rigtigt flot forårsvejr. DMI forudser i hvert fald, at solen kommer til at skinne en hel del, selv om det bliver lidt blandet.

Lørdag starter med tåge flere steder først på dagen, men den letter i løbet af i morgen formiddag, så man kan forvente nogen sol og temperaturer mellem 8 og 12 grader i hele landet. Særligt søndag og mandag kan det blive lunt, fortæller vagthavende hos DMI, Dan Nilsvall.

- I den østlige del af landet kan det blive en rigtigt flot søndag, inden skyerne begynder at presse på. Der kan komme helt op til 13-14 grader lokalt på Sjælland og i den østlige del af landet. I løbet af dagen bliver det efterhånden ret skyet og regnfyldt i den vestlige del, og det breder sig så til resten af landet, siger han til metroxpress og tilføjer:

- Også mandagen ser ud til at blive rigtigt pæn med lidt eller nogen sol til det meste af landet. I løbet af eftermiddagen kommer der skyer, primært i den vestlige del af landet.

Dagstemperaturen mandag kommer til at være omkring 10 grader. I den sydlige del af landet kan det måske endda blive 13-14 grader.

LÆS OGSÅ: Åh nej - er 45.000 danskere faldet for endnu en fup-konkurrence?

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du den værste påsketrafik

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksklusivt på BT: Hør teaseren til...
bt.dk
FCK-manager jubler: Nu får han...
bt.dk
McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx