Af ritzau underholdning - 24/06-16 12:42

Lukas Graham dropper dansk festival - har vigtigere job i udlandetLukas Graham dropper dansk festival - har vigtigere job i udlandet

Aflyser dansk koncert for at benytte en "unik mulighed" i udlandet.

Stemningsvideo fra Lukas Grahams optræden under NorthSide festival i weekenden. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

År 2016 har været tætpakket med shows for danske Lukas Graham, der for alvor har slået igennem med singlen "7 Years" og en international albumudgivelse.

Men forsanger Lukas Forchhammer er sulten efter mere succes i udlandet, og derfor dropper han nu en dansk koncert. Det siger han i en pressemeddelelse fra Tønder Festival.

- Der er opstået nogle unikke muligheder internationalt, som jeg ikke kan takke nej til. Dette er jeg frygtelig ked af, for jeg elsker Tønder. Men jeg regner stærkt med at vende tilbage næste år, forklarer sangeren.

Lukas Graham-frontmanden skulle have optrådt på Tønder Festival den 26. og 27. august i en særlig performance med blandt andet Leonard Podolak, Sara Lee Guthrie og Jordan McConnell.

Men nu står det altså klart, at der er noget stort i gære for sangeren, der endnu ikke har afsløret, hvad de "unikke muligheder" betyder.

Tønder Festival har allerede fundet en erstatning til fredagens hul i tidsplanen, som nu vil blive udfyldt af gruppen Folkeklubben.

Men den anden koncert, som skulle finde sted lørdag på festivalens Open Air-scene, mangler stadig en afløser.

Læs det store, personlige portræt om Lukas Graham her.

LÆS OGSÅ: VILDT: Er det her Lukas Grahams dobbeltgænger?

LÆS OGSÅ: Se videoen: Her fortryller Lukas Graham 30.000 fans i Aarhus

LÆS OGSÅ: Kæmpe show: Her optræder Lukas Graham for 80.000 mennesker

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx