Af - 08/01-14 07:50; Opdateret: 08/01-14 08:01

Helle Thorning skal have ny nabo - er det dig?Helle Thorning skal have ny nabo - er det dig?

Nabohuset med Danmarks bedste tyverisikring er kommet til salg i Københavns eftertragtede 'komponistkvarter'.

storybild

Nabohuset med Danmarks bedste tyverisikring er kommet til salg i Københavns eftertragtede 'komponistkvarter'. Her ses statsministerens indgang. (Billede: Polfoto)

Er du på udkig efter en ny hybel i eftertragtede omgivelser, og har du et budget på seks millioner, så er der netop nu landet en brandvarm kartoffel på det danske boligmarked.

Og villaen er ikke en hvilken som helst villa. Udover at at have seks værelser fordelt på 136 kvadratmeter og ligge midt i Københavns populære 'komponistkvarter', så bliver din nye nabo ingen ringere end Danmarks statsminister, Helle Thorning-Schmidt.

Ubåd med 120 kilo julepynt til salg på dba.dk
Ubåd med 120 kilo julepynt til salg på dba.dk

Ifølge boliga.dk, som referer om hussalget, skal du ikke tænke for meget på tyverialarmer og frygt for indbrud. Området omkring boligen er nemlig PET-overvåget 24 timer i døgnet.

Nye naboer
Ifølge boligsiden er det anden gang inden for et par år, at Helle Thorning skal indstille sig på at få nye naboer. I 2011 blev huset i Kuhlausgade nummer 38 - Thorning bor selv i nummer 40 - solgt for 5,2 millioner kroner efter blot 42 dage på det dengang halvsløje københavnske boligmarked.

I dag er udbudsprisen 5.950.000 kroner, som ifølge mægleren skal sælges med reklameteksten 'attraktivt byliv og godt naboskab'.

Bliv adelig og få et slot for 120.000 kroner
Bliv adelig og få et slot for 120.000 kroner

Komponistkvarteret ligger nær Svanemøllen Station på Østerbro i København og indeholder i alt 393 ens udseende mustenshuse i flere plan.

Se boligen hos mægleren HER.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Hans Pilgaards store drøm går i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx