Af - 02/01-16 19:44

Bandeklubhus i Næstved ramt af flere skudBandeklubhus i Næstved ramt af flere skud

I to år har Næstved været plaget af en rockerkonflikt, og i perioden er der blevet skudt flere gange i byen.

Betjente på patrulje i Næstved opdagede sent fredag aften flere skudhuller i døren til banden Black Armys tilholdssted. Først lørdag har politiet over for ekstrabladet.dk bekræftet, at skudepisoden er fundet sted.

LÆS OGSÅ: 21-årig rocker dømt for at skyde den forkerte person

Men ingen har tilsyneladende set noget, og det er kun betjentene, som har anmeldt skyderiet, fortæller efterforskningsleder ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi Søren Ravn-Nielsen.

- Det er et hus, som tjener som tilholdssted for Black Army. Og vi kører derfor forbi indimellem. Det er os selv, som under sådan et besøg konstaterer, at der er skudhuller og projektiler efter nogle skud, siger efterforskningslederen til netavisen.

LÆS OGSÅ: Tre rockerpræsidenter på stribe dømt i narkosager

Politiet har tidligere frygtet for sammenstød mellem rockergruppen Bandidos og banden Black Army.

Skuddene er ifølge politiet afgivet mellem 22.00 og 22.30 fredag aften. De blev opdaget af politiet klokken 23.00. Der var ikke nogen i huset under skyderiet, og ingen er blevet ramt.

LÆS OGSÅ: 28-årig er fængslet for at køre bandeleder ned i Esbjerg

En konflikt i rocker- og bandemiljøet har gennem to år ført til flere skudepisoder i Næstved. Roden til konflikten er ifølge ekstrabladet.dk at Bandidos i Næstved valgte at skabe rockergruppen Westside Nation i protest mod ledelsen af Bandidos.

Det gjorde de, fordi de mente, at landsledelsen holdt hånden over et bandidosmedlem, som skal have vidnet mod den lokale rockerpræsident. Han blev dømt for handel med kokain.

LÆS OGSÅ: Våbenfund på Nørrebro kobles sammen med berygtet bande

Politiet arbejder på at klarlægge forløbet omkring fredagens skyderi og vil gerne have henvendelser fra folk, som fredag aften inden klokken 23.00 har set eller hørt noget usædvanligt ved huset, som ligger på Nordre Farimagsvej.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx