Af - 04/02-16 15:21; Opdateret: 04/02-16 20:22

Far efterlyser ekspedient, der hjalp hans søn.Far efterlyser ekspedient, der hjalp hans søn.

En trykket stemning i en skobutik i Randers Storcenter endte med smil og grin takket være en butiksekspedient. Ekspedienten blev efterlyst og rost på Facebook. Her er hendes reaktion.

Bildstrecke im Grossformat »

19-årige Trine Bertelsen, der arbejder som elev i Paw sko, reddede fredag eftermiddag for en lille familie i Randers.

Fredag eftermiddag i Randers Storcenter. 33-årige Anders Nielsens barn, Johan, græder. Og græder. Gråden vil ingen ende tage, og folk i skobutikken sender Anders Nielsen og hans forlovede irriterede blikke.

Den pressede situation udvikler sig dog til en positiv oplevelse, da butiksekspedienten Trine Bertelsen finder en bamse frem, som forvandler Johans tårer til grin, og som får alle kunder i butikken til at smile.

En oplevelse, der gjorde så stort et indtryk på Anders Nielsen, at han på Facebook-gruppen 'Facebook Randers' har skrevet om episoden. I alt glæden glemte Anders Nielsen og familien at takke butiksmedarbejderen, og derfor takker han ekspedienten Trine i opslaget, hvor han også forsøger at efterlyse hende.

Ifølge bonen hedder hun Trine - og lige der Trine, der var du fantastisk! Tusind mange tak! Dejligt, der findes mennesker som dig, der møder forældre med småbørn med et smil og et overskud, man kun kan misunde.
Det skriver Anders Nielsen i sit opslag i Facebook-gruppen 'Facebook Randers'.

Dyrekort fik forældre op i det røde felt: Nu er sagen afgjort
Dyrekort fik forældre op i det røde felt: Nu er sagen afgjort

Opslaget er på kort tid blevet et af gruppens mest likede opslag.

- Jeg havde slet ikke forventet, der var så mange, der ville synes så godt om min historie og mit opslag. Jeg blev lidt taget med bukserne nede. Jeg håber, Trine har læst med, og hun kan se, hvor mange der har liket hendes indsats, så hun kan få et skulderklap i hendes hverdag, siger Anders Nielsen til metroxpress.

Hotel blev truet med shitstorm - fik i stedet 700 likes
Hotel blev truet med shitstorm - fik i stedet 700 likes

Vi skal have flere af folk som Trine, og vi skal have flere folk, der ligger mærke til sådan en indsats. Trine kunne have været ligeglad og bare solgt os et par sko, for det er jo det, hun er der for. Men det, at hun tager tid til sådan noget, er ovenud fedt.
Det siger Anders Nielsen.

Metroxpress har kontaktet skobutikken i Randers Storcenter for at høre Trine Bertelsens reaktion på opslaget:

- Det er meget overvældende og rørende. Det var jo ikke det, jeg havde tænk, da jeg hjalp drengen. Jeg prøvede bare at vise hensyn og at få familien ud af situationen, siger 19-årige Trine Bertelsen, der arbejder som elev i Paw sko.

Shitstorm-forsikring skal sikre firmaer mod lortesager
Shitstorm-forsikring skal sikre firmaer mod lortesager

Hendes arbejdsgiver har også fået set opslaget og er ifølge Trine Bertelsen meget stolt og glad.

Flere af de opslag, der skaber stolthed og spreder glæde, er i de seneste år blevet kaldt for 'Lovestorms'. Et begreb, der ifølge ekspert i sociale medier Thomas Bigum er kommet i kølvandet på det også nye fænomen 'shitstorm'.

H&M i shitstorm på grund af stribet tørklæde
H&M i shitstorm på grund af stribet tørklæde

Men at Anders Nielsens opslag er blevet liket så flittigt, er ifølge eksperten på ingen måde noget, man skal tage for givet med lovestorms.

- Der er ikke den samme dynamit i lovestorms som i shitstorms. Had og foragt har en større eksplosiv kraft og klikker derfor bedre end indhold, der handler om, søde og fede oplevelser, siger Thomas Bigum.

Han forklarer dog, at lovestorms er kommet for at blive.

Shitstorm mod Bilka efter fyring af gymnasieeleven Mohamad
Shitstorm mod Bilka efter fyring af gymnasieeleven Mohamad

LÆS OGSÅ: Caspers opslag starter shitstorm mod diskotek: Dørmand tæskede mig i koma

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx