30/04-15 11:55; Opdateret: 30/04-15 12:28

Kontroversiel klub: Aflyser arabisk temafest på grund af hårde truslerKontroversiel klub: Aflyser arabisk temafest på grund af hårde trusler

I aften skulle pop-up-klubben Twisted teste gæsternes grænser under med et Mellemøsten-tema. Men nu har arrangøren aflyst det på grund af trusler.

storybild

Festen 'Middle Eastern Promises' er et forsøg på at lave et statement, fortæller Amin Safari til Fyens.dk. (Billede: Polfoto)

Pop up-klubben Twisted skulle i aften have afholdt en temafest på Voyeur i Odense, hvor grænserne grænser skulle testes.

Temaet var 'Middle Eastern Promises', og folkene bag arrangementet havde til lejligheden hyret to eventpiger, som skulle servere shots til gæsterne iført muslimsk tørklæde.

Men siden arrangementet i går blev omtalt på Fyens.dk. har en af folkene bag klubben, Amin Safari, modtaget adskillige trusler - heraf flere på livet.

- Jeg har modtaget trusler hele morgenen i min indbakke. De skriver 'din vantro hund', 'lille luder', 'skam dig' og sådan noget, fortæller Amin Safari til metroxpress.

Han er især chokeret over de hårde reaktioner, da Twisted tidligere har testet grænserne med en lang række temafester, som har skabt debat i medierne.

- Vi har holdt nogle vilde arrangementer med slanger på klubben, hvor Kira Eggers gik amok. Vi har haft piger i bure, hvor kvinderettighederne gik amok. Men aldrig på en truende måde. Det var mere på en sjov måde, hvor man tænker: hold nu op, fortælelr Amin Sarafi, der også tidligere har haft et tema med muslimsk islet.

- For tre år siden holdt vi et tema, som hed 'Haram', hvor der var et billede med en pige i burka i et cocktail-glas. Vi holdt det det stadigvæk. Men det vil jeg ikke i aften. Det er simpelthen for risikabelt.

Han fortæller, at flere af truslerne er meget personlige og hårde.

- Det er sådan som: 'hvis det passer, og hvis det sker, så vil de komme efter dig', siger Amin Safari, som er overrasket over den hårde reaktion på temafesten.

- Man kan godt kalde mig for naiv, men jeg forstår det ikke. Jeg har svært ved at forstå det.

Han har endnu ikke besluttet sig for, om truslerne skal anmeldes til politiet.

Formålet med temafesten var at sætte fokus på og hylde det muslimske tørklæde, har han tidligere forklaret til bloggen Sommerglæde:

- For at ‘make a statement’ ved at sige, at det skal være et valg og ikke tvang. Men det er jo bare noget vi gør, på grund af temaet. Jeg siger bare, det er en smuk ting. At gå med tørklæde er noget af det smukkeste, du kan gøre symbolsk. Så jeg bliver ked af det, når jeg ser at det er under tvang, forklarer Amin Safari til bloggen.

Ny natklub får sur smiley og politianmeldelse efter to dage
Ny natklub får sur smiley og politianmeldelse efter to dage

Temafesten er aflyst, og klubben holder i stedet en 'almindelig aften', men lover, at det stadig bliver i 'Twisted's ånd', som Amin Safari udtrykker det.

Kendis-natklub korsfæstede dværgkonge
Kendis-natklub korsfæstede dværgkonge

Shana var model: Nu tjener hun kassen under jorden
Shana var model: Nu tjener hun kassen under jorden


LÆS OGSÅ: Biebers fødselsdag endte selvfølgelig i slåskamp med en falleret stjerne

LÆS OGSÅ: Hemmelig rigmand brugte 140.000 kroner på dansk natklub

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx