Af - 04/05-14 15:55

KU laver smædeplakat med LøkkeKU laver smædeplakat med Løkke

Venstreformanden har lagt sig ud med de andre borgerlige partier, og det undrer Konservativ Ungdom

storybild

Venstre-formand i socialdemokratiske klæder ifølge KU. (Billede: Konservativ Ungdom)

Det er komplet uforståeligt, at Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, i går lagde sig ud med resten af den borgerlige blok ved at erklære, at skattelettelser for de rigeste ikke længere havde topprioritet i Venstre. Det mener formanden for Konservativ Ungdom, Mikkel Ballegaard Pedersen.

- Vi kan se på de sidste mange meningsmålinger, at der er klar flertal til borgerlig blok. Så der er ingen grund til at appellere til socialdemokratiske vælgere lige nu, siger Mikkel Ballegaard Pedersen til metroxpress.

Lars Løkke fjerner blikket fra topskattelettelser
Lars Løkke fjerner blikket fra topskattelettelser

Partiledere fra både Liberal Alliance har da også været ude at lægge afstand fra Venstre-formanden, og nu har Konservativ Ungdom (KU) taget et af ungdomspolitikernes mest klassiske trick i brug: Valgplakaten. Således har KU leveret deres bud på Lars Løkke Rasmussens valgplakat til det kommende Folketingsvalg, og her er Venstreformanden afbilledet som Socialdemokrat.

- Vi forsøger at afsløre, hvad det er for en ideologisk holdning, der ligger bag den her holdning, siger formanden for Konservativ Ungdom, Mikkel Ballegaard Pedersen.

Måling: Helle Thorning bider Løkke i haserne
Måling: Helle Thorning bider Løkke i haserne

Men risikerer i ikke at skabe tvivl om sammenholdet blandt de borgerlige partier?

- Jeg tror nærmere, det sender et signal om, hvilken borgerlig politik, vi vil føre. Løkke er trådt ved siden af, og han må tilbage på sporet, siger Mikkel Ballegaard Pedersen:

- Venstre vil åbenbart gerne være et midtersøgende parti, samtidig med at de vil kalde sig borgerlige. De er så gået lidt tilbage, men den borgerlige blok har ligget godt, så det er mærkeligt tidspunkt at lefle for socialdemokratiske vælgere. Vi synes tværtimod, at man burde bruge meningsmålingerne til at føre en mere borgerlig politik.

Meningsmåling: Blå blok står til knusende valgsejr
Meningsmåling: Blå blok står til knusende valgsejr

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Stod bag kæmpe OL-sensation: Derfor...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Wozniacki risikerer at miste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx