Af Ritzau - 09/01-17 19:41

Seks døde i østjysk tragedie: Her er politiets statusSeks døde i østjysk tragedie: Her er politiets status

Først tirsdag vil politiet oplyse mere om en sag, hvor to voksne og fire børn er fundet døde i parcelhus.

storybild

Politiet fandt mandag seks døde mennesker i et hus på Amstrup Bakke syd for Ulstrup.De døde var to voksne og fire børn.. (Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2017) (Billede: bo Amstrup)

Seks personer - to voksne og fire børn - er mandag fundet døde i et hus i Ulstrup sydvest for Randers.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet fik ved middagstid en anmeldelse om et mistænkeligt forhold på adressen.

- Ved ankomst til stedet fandt man seks personer - to voksne og fire børn - der alle var døde, hedder det i pressemeddelelsen.

Huset ligger i kvarteret Amstrup Bakker i Ulstrup, hvor politiet har afspærret et større område, mens teknikere og retsmedicinere arbejder på stedet.

Politiet har været meget tilbageholdende med oplysninger om, hvad der kan være foregået i parcelhuset. Mandag aften afviser man at komme med yderligere oplysninger før tirsdag.

- Det politimæssige og retsmedicinske arbejde pågår fortsat på stedet, og det fortsætter nogle timer endnu, hedder det i en pressemeddelelse kort efter klokken 19.

- Det er politiets vurdering, at vi først i morgen vil være i stand til at sige noget mere konkret omkring de nærmere omstændigheder.

Favrskov Kommune fortæller på sin hjemmeside, at man er blevet orienteret af politiet om dødsfaldene.

- Favrskov Kommunes beredskabsplan er aktiveret, og vi er til stede med ledende medarbejdere i Ulstrup, hedder det på hjemmesiden.

- Vi er dybt berørte over, hvad der er sket, og vi sender vores medfølelse til de pårørende. I morgen tidlig er vi klar i dagtilbud og på skolen med omsorg og støtte til kammeraterne.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx