Af - 15/01-16 18:22

TV: Slagsmål midt på vejbanen i Holbæk. Her får Ole smadret forruden af rasende mandTV: Slagsmål midt på vejbanen i Holbæk. Her får Ole smadret forruden af rasende mand

Ole Heltborg fik smadret sin forrude af en mand, da de to kom op at toppes efter uenigheder i trafikken.

- Der tænkte jeg bare: 'Nu skal jeg bare væk!' Og så hiver han et eller andet rør frem med en jernklods på og smadrer ruden, fortæller Ole Heltborg fra Holbæk om episoden, hvor en mand smadrede hans forrude under et slagsmål.

Optrinnet startede på Holbæk-motorvejen, hvor manden i den hvide varevogn mente, at Ole Heltborg ikke ville trække til højre og lade ham komme forbi.

- Det hele starter et par kilometer, før jeg skal dreje fra. Der overhaler jeg en dame, og så ser jeg i bakspejlet, at manden i varevognen er kørt helt op i røven på hende. Hun var så ved at overhale en anden, og på en eller anden måde får han overhalet dem begge i nødsporet, siger Ole Heltborg til metroxpress.

Derfor forbyder storby dig at tage selfies
Derfor forbyder storby dig at tage selfies

Ole Heltborg, som netop selv overhalet damen, bliver i overhalingsbanen, da han skal overhale flere biler.

- Og så kører han lige i røven på mig måske 40-50 centimeter lige bag mig og giver mig det lange lys. Men jeg tænker, at det overlever man jo tit, at nogen kører så tæt på, som han gjorde, siger Ole Heltborg.

Kort efter kører Ole Heltborg fra på motorvejen og ind på Roskildevej, og der følger den hvide varevogn efter. Her forsøger manden i varevognen ifølge Ole Heltborg at overhale tre-fire gange, på trods af at der kun er en enkelt vejbane.

- Han er helt oppe og presser på ved mit sidespejl, mens han overhaler, forklarer Ole Heltborg.

Ny dødsulykke rammer årets Dakar Rally
Ny dødsulykke rammer årets Dakar Rally

Slagsmål
Da varevognen har overhalet holder han ind til siden. Her tror Ole bare, at de 'skulle råbe lidt af hinanden og give fingeren', men sådan blev det ikke.

- Han kommer direkte over til mig og skubber, så skubber jeg selvfølgelig igen for at holde ham væk. Så kommer vi op at slås, og han sparker, og jeg slår, siger Ole Heltborg.

Han husker ikke præcis, hvad der blev sagt, da de to kom op at toppes, men der blev ikke talt om episoden på motorvejen eller de mange overhalingsforsøg. Tingene spidser til, da manden i varevognen pludselig åbner døren til bagagerummet og hiver et 'jern og en klods på' frem.

- Der måtte jeg væk. Så jeg løb om at dukkede mig ved min bil, hvor han så smadrer min forrude, forklarer bilisten.

Bus med fodboldspillere og fans kører i flod i Mexico
Bus med fodboldspillere og fans kører i flod i Mexico

Fortryder intet
Når Ole Heltborg tænker tilbage på episoden, er der ikke noget han fortryder. Han mener, at når man er 'så stor en idiot', fortjente han ikke at komme til at overhale.

- Jeg ringede til politiet, da han stak af, men han kørte så vanvittigt, at jeg ikke kunne følge med. De spurgte, om jeg ville anmelde ham for vold, men det det er jeg sgu lidt ligeglad med - så længe jeg bare får dækket min forrude, fastslår Ole Heltborg.


LÆS OGSÅ: Otte-årigt skolebarn dræbt i ulykke efter han stod af skolebus

LÆS OGSÅ: Svensk politibil i udrykning påkører to fodgængere

LÆS OGSÅ: 23-årig cyklist dør i højresvingsulykke

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx