Af Katrine Frederikke Wandrup - 23/07-17 15:25; Opdateret: 23/07-17 15:54

Svømmehal plages af ubudne gæster: De skider på bassinkantenSvømmehal plages af ubudne gæster: De skider på bassinkanten

Hillerød Svømmehal har store problemer i øjeblikket. De har nemlig ubudne gæster om natten, som efterlader ekskrementer på bassinkanten.

storybild

Hillerød Svømmehal. (Billede: Google Street View)

Det går ud over svømmehallens åbningstider, fordi personalet skal gå og gøre rent hver morgen, inden de almindelige gæster kan få lov til at svømme og lege i vandet, skriver TV 2 Lorry.

Heldigvis er der ikke tale om uvorne unge, der sniger sig ind i ly af mørket og forurener vandet. Derimod er det flagermus, som flyver rundt i svømmehallen og efterlader svineriet.

LÆS OGSÅ: Janni Ree deler bizarre detaljer om sine toiletvaner

»Vi åbner jo senere end normalt, fordi vi skal have tømt bassinet og derfor har haft lukket for morgensvømingen. Vi gør ekstra rent og putter ekstra klor i vandet,« siger administrerende direktør for FrederiksborgCentret i Hillerød, Carsten Larsen, til TV 2 Lorry.

Sidste år havde svømmehallen samme problem, fordi flagermusene kan komme ind igennem nogle huller i loftet. Personalet har prøvet at opstille flagermuskasser i de omkringliggende træer for at afhjælpe problemet, men uden held.

LÆS OGSÅ: Krise i 'Gift ved første blik': Manden sked, mens konen OGSÅ var i rummet

Og det kan vise sig svært for de ansvarlige at få flagermusene væk, for det lille dyr er nemlig fredet i Danmark og derfor ulovligt at slå ihjel eller drive væk.

Dog bør de menneskelige gæster i svømmehallen ikke være bange for smitte, for personalet sørger for at gøre ordentligt rent hver dag, og hvis der skulle være en smutter, så er flagermusekskrementer ikke farlige for mennesker.

Dog skal man være opmærksom på, at de kan smitte med rabies, hvis man bliver bidt, fortæller ekspert i flagermus Hans Baagøe til TV 2 Lorry.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx