Af - 30/05-15 16:52; Opdateret: 30/05-15 18:11

Komiker i sorg, efter ung fan begår selvmordKomiker i sorg, efter ung fan begår selvmord

Christina Sederqvist blev kontaktet af ung teenage-pige, der ligesom komikeren selv har haft en hård opvækst. Nu har den unge pige taget sit eget liv.

storybild

(Billede: Polfoto)

Komiker, forfatter og foredragsholder Christina Sederqvist, som mange kender fra hendes morsomme makkerskab med Lina P, fortæller i dag i et rørende blogindlæg på BT om en ung, kvindelig fans tragiske skæbne.

- Søde, kloge, stærke Rebecca. Det var ikke meningen, at du skulle dø. Det var meningen, at du skulle blive glad og tro på livet. Du var så godt på vej. Vi var så mange, der elskede dig og troede på dig. Men det gjorde du desværre ikke selv. Du tog dit eget liv. Blev kun 16 år. Det er ikke retfærdigt, skriver Christina Sederqvist.

Flest unge kvinder dør ved egen hånd
Flest unge kvinder dør ved egen hånd

Den 40-årige komiker fortæller, at hun i sin tid kom i kontakt med Rebecca via Facebook. Den unge pige havde læst Christina Sederqvists personlige beretning om en turbulent barndom med en mor, der kæmpede med et misbrug og ikke magtede at tage sig af hende.

- Jeg har brugt en stor del af mit voksenliv på at lære, at det ikke var min skyld. At jeg er værd at elske. På at lære at turde knytte mig til andre. Jeg har været åben om min baggrund, for der er mange, der vokser op, som jeg gjorde. Èn af dem var Rebecca, skriver Christina Sederqvist, der er mor til en datter på Rebeccas alder.

Hun mener, at voksne bør blive bedre til at blande sig i de unges liv og lære dem, at de ikke behøver at være perfekte - Særligt på de sociale medier, hvor de unge ifølge Christina Sederqvist kollektivt undergraver hinandens selvværd ved at udstille sejre og fortie nederlag.

Hans far begik selvmord: Nu løber Rasmus for livet
Hans far begik selvmord: Nu løber Rasmus for livet

- Rebecca spurgte mig tit, hvor længe der gik, før jeg følte mig normal. Jeg svarede altid, at det bliver jeg forhåbentlig aldrig. Vi skal lære vores børn, at lykke handler om at værdsætte sig selv. Ikke om at være perfekt. Der er ingen, der må tro, at de er for forkerte til at leve, lyder det fra Christina Sederqvist.

Du kan læse hele blog-indlægget her.

Miley Cyrus tager affære efter transkønnet teenagers selvmord
Miley Cyrus tager affære efter transkønnet teenagers selvmord

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløring: Svensk politi lokkede...
bt.dk
Dansk sanger står frem med kæresten:...
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Medie: Van der Vaart er brandvarm i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx