Af - 08/10-14 10:26

Drengedrøm går i opfyldelse: Ninja Turtle fundet i dansk kloakDrengedrøm går i opfyldelse: Ninja Turtle fundet i dansk kloak

Holbæk Forsyning A/S har gjort et bemærkelsesværdigt fund, som vil glæde fans af Ninja Turtles.

storybild

Holbæk Forsyning A/S fandt denne Ninja Turtle, da de tilså en spildevandspumpe (Billede: Foto: Holbæk Forsyning A/S)

Vi kender dem fra kloaksystemerne under New Yorks gader, hvor de som muterede skildpadder bekæmpede ondskab i resten af verden under ledelse af "Splinter".

Tegneserien "Teenage Mutant Ninja Turtles" blev skabt i 80'erne, og havde sin storhedstid på dansk tv i midten af 90'erne, og hvor de fleste troede, at historien om de fire Ninja Turtles er ren fiktion, så tyder et nyt fund i Holbæk på noget andet.

Næsten da.

Forsyningsvirksomheden Holbæk Forsyning A/S blev forleden kaldt ud til en opgave ved en pumpestation i Vipperød, hvor spildevandspumpen i et kloaksystem var blokeret, og medarbejderne kunne ikke undgå at smile, da de opdagede den genstand, som blokerede for gennemløb.

"What the F...!!" Drengs reaktion på gave er hylende morsom

Det var nemlig en Ninja Turtle, og det var figuren Donatello.

- Der sidder nogle knive nede i pumpen, som normalt skærer det meste i stykker - f.eks. legoklodser og andet legetøj. Men hvis det er for stort og for stærkt, og det er en Ninja Turtle jo, så bliver pumpen stoppet, siger presserådgiver hos Holbæk Forsyning A/S, Kim Forum Jacobsen.


Foto: AP Photo/Nickelodeon

- Vi ved selvfølgelig godt, at Ninja Turtles skulle bo i kloakkerne, men vi havde nu alligevel aldrig regnet med at fange en af dem, siger Kim Foum Jacobsen og tilføjer, at fundet hører til sjældenhederne.

- Vi har ikke tidligere haft problemer med ninjaer i vores spildevandssystem, men vi vil gerne understrege overfor alle vores kunder, at vi er klar hvis de kommer. Kunderne i Holbæk – og overalt hvor der er kloak – kan hjælpe med at holde antallet af ninjaer i vores kloakker nede, ved at huske den enkle regel: Toiletpapir er det eneste, der skal i toilettet, siger han.

Her er traileren til den nye Ninja Turtles-film
Her er traileren til den nye Ninja Turtles-film

Donatello-figuren er ifølge en amerikansk fanside gruppens intelligente medlem, og han er således hjernen bag flere af skildpaddernes køretøjer og våben.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprins Frederik om udsigten til at...
bt.dk
Tv-kendis skal skilles: 'Det kommer...
bt.dk
Cæcilie var en almindelig...
bt.dk
Cykelrytter dræbt af puma - slæbt ind...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx